Çanta Önerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CuneytIsler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,695

CuneytIsler

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhabalar...

Genellikle vakit bulamadığım için ara sıra doğa yürüyüş yapmaktayım ve dayanıklı bir çantaya ihtiyaç duyuyorum. Aynı zamanda yaz tatillerinde seyahat ediyorum ve yanıma daha fazla eşya almak zorunda kalıyorum. Örneğin dslr fotoğraf makinem ve aksesuarları, laptop vs. bunlar için ayrı ayrı çantalar almak yerine tek bir çanta almaya karar verdim ve fotoğraf makinalarına özel çantalara yöneldim. Fakat Laptop ve fotoğraf makinesinin birlikte muhafaza edildiği çantaların fiyatları çok yüksek, acaba doğa yürüyüşünde kullanılan çantalarda bu tarz bölmeler mecvutmudur ve bu ihtiyaçlarımı karşılayacak türde bir çanta önerebilir misiniz? Ayrıca önerebileceğiniz, İzmir'de doğa yürüyüşünde kullanılan çantaların satıldığı mağaza varmı?
Şimdiden teşekkür ediyorum...

Etiketler
Ynt: Çanta Önerisi

ben rastlamadım,hem bilgisayar,hem fotoğraf makinesi için bölmesi olan bir kamp çantasına ama geniş ve kaliteli bir çanta alırsanız,yerleştirmelerinizi de uygun yaptığınız takdirde hepsi sığar ve zarar görmez,tabi bilgisayara bir koruyucu kılıf ve makinenin lensine ve body'sine ayrı kılıf takarsanız daha güvenli olur.60-70 litrelik bir çanta işinizi görür diye düşünüyorum.

Ynt: Çanta Önerisi

Laptop u muhafazaya almak kaydıyla, içinde su torbası için bölmesi olan çantaları kullanabilirsiniz.Doğa ve kampçılık çantlarında,fotoğraf makinasını sürekli kullanacaksanız, sırttan indir, tekrar koy sıkıntılı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

SON KONULAR

Geri