slmlar bende prg 130t var yeni aldım yanlzı ince ayarlarını bilmiyorum yardımcı olabilirmisinz metler_1986@hotmail.com acil çünkü iç güvenlik bölgesindeyim tşk ederim şimdiden
arkdaşlar kusurabakmayın devamlı nettemeşgul olamıyom malum şuan pusula ayarını çözdüm sıfırlamsını yptım bu ay durumu ve gelgit nasıl oluyo şimdiden tşkler
üstdeki linke bı göz atın faydası olcaktır ay takvımı içi gmt +2 deyız türkıye olarak ama ayın gecekı konumu saatınızlı le uyuşmuyorsa kuzey yarın küre konumunu güney yarım kureye cevırın ben kendı saatımde öyle yaptım.
Borabey bazı ürünler şu an firmada da mevcut degıl ama özel bi model istegınız varsa araştırabılırım yada geldıgınde haber verırım bıde fiyatların degişmesinden dolayı prg lerden urun siparış etmedım.
slmlar bende prg 130t var yeni aldım yanlzı ince ayarlarını bilmiyorum yardımcı olabilirmisinz metler_1986@hotmail.com acil çünkü iç güvenlik bölgesindeyim tşk ederim şimdiden
selamlar ve hayırlı satışlar ben serbest dalış yapıyorum baracuda 101 kullanıyorum şuan hem günlükte kullanabiliyorum casio nun bu donanımda saati varmıdır suunta D4 tarzı birşey veya lternatifi
sağolasın kolay gelsin
kalmadı Bekir bey satıldı $ cok yukseldı bu tarz ürünleri pek şiparış etmiyorum artık
supernaturel' Alıntı:
selamlar ve hayırlı satışlar ben serbest dalış yapıyorum baracuda 101 kullanıyorum şuan hem günlükte kullanabiliyorum casio nun bu donanımda saati varmıdır suunta D4 tarzı birşey veya lternatifi
sağolasın kolay gelsin
casio nun dalış bilgisayarı malesef yok Cem Bey, profesyonel ürünler tercıhedin bence Quantum barakudanın da bayisiyim ama japonyadaki tusunamıden dolayı makine üreten fabrika yıkılmış ürün bulmak servis vermek cok zor şu anda 6. aydan sonra sorun cözülecek diyorlar