Casio Saatler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,624

Etiketler
Ynt: Casio Saatler

selam altimetre pusula barometre hersey olan bir saat istiyorum pilini kendi dolduran fiyat önemli degil bir kere alıp ömür boyu kullanmak istiyorum darbelere dayanıklı elimde cekiçle bir yere vurdugumda dayanacak kadar ne tavsiye edersiniz çünkü cok model var kafam karısıyor bide resimdeki saati mi desem cihazımı desem bilmiyorum ebay den yeni aldım denemek icin bununla ilgili bilginiz varmı acaba kolay gelsin iyi günler

6700Altimeter_Wetterstation.jpg

motorize06' Alıntı:
selam altimetre pusula barometre hersey olan bir saat istiyorum pilini kendi dolduran fiyat önemli degil bir kere alıp ömür boyu kullanmak istiyorum darbelere dayanıklı elimde cekiçle bir yere vurdugumda dayanacak kadar ne tavsiye edersiniz çünkü cok model var kafam karısıyor bide resimdeki saati mi desem cihazımı desem bilmiyorum ebay den yeni aldım denemek icin bununla ilgili bilginiz varmı acaba kolay gelsin iyi günler

hayırlı olsun cihazınız veya saatınız :D çok güzel duruyor
mahsuru yoksa ebayda kaça aldınız bunu ?

motorize06' Alıntı:

Heeee o saatten bende istiyorum....
Resimdeki cihazı ilk defa gördüm bu arada.

BU modellerde bicogunda karşılaştığım ekran arızası yapıyor rakamları eksik gösteri yor kullanmadan da olabilri ama iki üç tane gördüm.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
BU modellerde bicogunda karşılaştığım ekran arızası yapıyor rakamları eksik gösteri yor kullanmadan da olabilri ama iki üç tane gördüm.
belki gelmicek ama ben genede yeşil kordonlu saati bekliyorum.saygılar özhan bey.

Orta okuldan beri (yaklaşık 20 yıl )casio data bank saat kullanıyorum.
İlk kullandıgım casio saat 60 hafızalı olanlardan.
En son 10 sene önce casio 150 data bank saat modeli aldım.Yegenlerimle sık sık şakalaştıgım icin saatin pim yuvası genişledi sık sık cıkıyordu, en sonunda kırıldı pim yuvasının oldugu köşe yapıştırdım hala kullanıyorum.
2ms4q.jpg

Ama burdaki saatleri görünce alasım geldi.Databank, ve casio protrek PRG 500Y-1DR özelliklerini barındıran bi saat bulsam hemen almak isterim.

arkadaşlar. Casio swg 100 saatime nato kordon takmayı düşünüyorum. Ama kordon mekanizması biraz karışık olduğundan takılabilirmi bilmem. Özelllikle bu tarz kordon kullanan veya bu saatten anlayan saatcilerden mesaj bekliyorum. Kordon henüz almadım. Netten alacağım. Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR