sayokan
Nereye gittiğin değil,Kiminle gittiğin önemli..!!!
Ynt: Casio Saatler
kaçırmışızzz :-[ güzelim aletleri işaret olsun belki $ düşer...
kaçırmışızzz :-[ güzelim aletleri işaret olsun belki $ düşer...
motorize06' Alıntı:selam altimetre pusula barometre hersey olan bir saat istiyorum pilini kendi dolduran fiyat önemli degil bir kere alıp ömür boyu kullanmak istiyorum darbelere dayanıklı elimde cekiçle bir yere vurdugumda dayanacak kadar ne tavsiye edersiniz çünkü cok model var kafam karısıyor bide resimdeki saati mi desem cihazımı desem bilmiyorum ebay den yeni aldım denemek icin bununla ilgili bilginiz varmı acaba kolay gelsin iyi günler
35 euro ama elime henüz gecmedisayokan' Alıntı:hayırlı olsun cihazınız veya saatınızçok güzel duruyor
mahsuru yoksa ebayda kaça aldınız bunu ?
motorize06' Alıntı:selam altimetre pusula barometre hersey olan bir saat istiyorum pilini kendi dolduran fiyat önemli degil bir kere alıp ömür boyu kullanmak istiyorum darbelere dayanıklı elimde cekiçle bir yere vurdugumda dayanacak kadar ne tavsiye edersiniz çünkü cok model var kafam karısıyor bide resimdeki saati mi desem cihazımı desem bilmiyorum ebay den yeni aldım denemek icin bununla ilgili bilginiz varmı acaba kolay gelsin iyi günler
belki gelmicek ama ben genede yeşil kordonlu saati bekliyorum.saygılar özhan bey.DR.ÖZHAN' Alıntı:BU modellerde bicogunda karşılaştığım ekran arızası yapıyor rakamları eksik gösteri yor kullanmadan da olabilri ama iki üç tane gördüm.