Casio Saatler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,624
Ynt: Casio Saatler

hunter06_1' Alıntı:
arkadaşım senin yaptığın biraz terbiyesizlik gibi geldi bana ,bu neye benzedi biliyormusun, saat satan bir dükkanın önüne saat sergisi açmış gibi oldun, sende ayrı bir konu açarsın ozaman kimse sana birşey demez.. :smiley:

teşekur ederım arkadaşım :smiley:

Etiketler

prg 500 t mevcut 750 tl fiyatı
prg 500 y plastık kordonlu 650 tl
prg 130 da pılastık kordonlu mevcut 535 tl
[/quote]

daha önce vermıştım fıyat 500 serısı bızım için fiyat konusunda sıkıntılı garntılı olmayancok garıp fıyatlar var 500 ben kendım 610 tl alıyorun 650 satıyorum ama 600 e satan var buda kafa karıştırıyor benden alınması önemlı degil güvendıgınız bı yrdene alın saygılar.
DR.ÖZHAN' Alıntı:
herhangı bir yanlış anlaşılma içerisınde oldugunu sanmıyorum en ucuzubende diyede bır idiam yok, bu kanıya nerden vardınız ? prg 500 le prg 130 tamamen ayrı saatler. 130 ay takvımı ve gelgıt yükseklı göstergelerı var pusula basınca acılıyor 500 de bunlar yok ve pusula ekranın ortasında serbest calışıyor,, ikinci bı gububa ada ekıpdekı ikinci kışiye kordınat nokta vermenız ve yönlendirme hedef girişi için bıldrım yapmanız uzun zaman alıyo rderece göstergesi dijital ekranı cok kücük benım için basıtlık ve rahat anlaşılabılırlık önemlı yada satın alan bırısının saatı ayarlatmak için dukkan dukkan gezmemesı istemem ama sonucta görsekl olarakta farklı saatler 500 serisinin ayarlamasıda tam bı sorun kullanıcı için. atdakı prg 130 benım kullandığım saat bılgı olması cın eklıyorum.

son bir soru soracağım sanırım başınızı çok ağrıttım. yazdığınız fiyatlar peşin larımıdır?

DR.ÖZHAN' Alıntı:
sgw 400h fiyat 150 tl.

Nijeryaya ve afrıka ülkerine giden bır arkadaşıma satılmıştır arkadaşlar, yenı ürünler geldıgınde yazarım yada ürün isterim.

berkant68' Alıntı:
son bir soru soracağım sanırım başınızı çok ağrıttım. yazdığınız fiyatlar peşin larımıdır?

nedemek berkant bey sohbet edıyoruz bı sıkıntı yok :smiley: evet peşin fiyatlarını yazıyorum havale yaılabılıyor sadece.

berkant68' Alıntı:
suunto x liberty hk. bilğiniz varmı

malesef yok türkiyedekı dist. saatcılere bıraz uzak iyibi makadır abd ordusunun favorı saatlerınden kullanan arkadaşları var yutdışından aldılar daha iyi fiyat oldugunu söylüyorlar memnunlar
şımdılık ama yarın bı kordon yada servıslık bı sorun olsa aldığınız yer ve satanlar harıç yardımcı olan olmaz gibi görünüyor benım tanıdığım bilgin meslektaşlarında da satan yok yanı pıyasada zayıf ama saat için bişey söliyemem bikaç özelliği hariç prg 130 la aynı 4 günlük basınc ölcümünu hafızaya alması güzel uzun süreli tırmanışlarda yada denız yolculuklarında yaralı olur bunun dışında pek farkları yo sonuçta calışma mantıkları aynı.

verdiğiniz yorumlar ve fikirler için teşekkür ederim. sanırım sizi biraz yordum. sizin fikirleriniz sayesinde 500 Y den 130 Y ye döndüm. ancak şimdide aklıma titenyum kayış takıldı. silikon bir süre sonra deforme oluyormuş. bez kayış lı G-shock kullanıyorum o da koku yapıyor. son olarak bu konuda da fikrinizi almak isterim.

bez kayışı yıkaya bılırsınız malum derı perlon dediğimiz impertex kordon daha uzun ömürlü silikona göre tit de daha hafıfı ve antı allerjik olması guzel ama ben arazıde techizatım oluyor tütegimi veya saatim ciziliyor eyer aldıgınız saat ersa da garantılı ise krdon temını sorun olmuyor garantı bıtımınden sonrada kordon eyer türkiyeye gelmıyorsa ki yasal ithalatlarda san. bak. iht. belgesıne göre temın etmek durumunda da yasal süre 3 aya edemiyorsa saatın muadılı yada ustmodelını vermek zorunda kalıyor garantı belgesı ve fiş ibraz etmek sureti ile zaman alıyor ama saat yenı modelle sıfırlanmış oluyor. benım 130 sılıkon kordonlu yedek kordon dahı almadım 2 yıl oldu aşağı yukarı ama kaydet dığim veriler cıktığım yükseklikler var hafızada sorun da orda başlıyor benım için. sıkılmıyorum berkant bey sevıyorum işimi söhbet etmek güzel benım için. ;)

benimde düşüncem slikon kayış. ancak arkadaşlar titanyum kayışın daha uzun ömürlü olduğu düşüncesini aklıma soktular. sanırım cevremdekilerini fazla dikkate alıyorum. ancak tecrübe herzaman yarar getirir. sizinle olan sohpetlerimiz sayesinde 500 Y den 130 a döndüm. şimdide silikon? titenyum? arasında kararsızım.

tabi metal kordon yanı tıtanyum daha mukavemetlıdır tercıh sızın tıyanyum alıp kullanamazsanız pılastık kordon alıp takmak daha mantıklı

Soracağım bütün soruları sormuşsunuz teşekkürler. :smiley: Bende casio prg-130y alacağım fiyat araştırmasındayım.Ben plastik kordonlu ve tam siyah modelini düşünüyorum.Ne dersiniz birde Özhan bey çıkılan yükseklikleri kaydetme özelliği varmıydı bu saatin.?

Sağlıcakla Kalın

sciencepeople' Alıntı:
Soracağım bütün soruları sormuşsunuz teşekkürler. :smiley: Bende casio prg-130y alacağım fiyat araştırmasındayım.Ben plastik kordonlu ve tam siyah modelini düşünüyorum.Ne dersiniz birde Özhan bey çıkılan yükseklikleri kaydetme özelliği varmıydı bu saatin.?

Sağlıcakla Kalın

tabi yukseklık hafızasi prg 130 un var benım kınde şu an 4 adet kayıtlı yukseklık gösterıyor tarıh ve saat kaydıyla altımeteryı acıp yurümeye başlarsanız ekranın ust kısmındada grafık gösterge sureklı yuruken calışıyor. selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR