Çeki Demiri Satıcıları ve Ruhsata İşletme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan perfect Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,602

perfect

ilhan KANTARCI
Yer
samsun
Telsiz Çağrı Kodu
TA6AUJ
arkadaslar site icinde aradim ama bulamadim. eksik unutulmus, bir okadarda onemli bir konu.
arastirdigim kadari ile aracin modeline, cinsine gore ceki demiri secme sansimiz var.
ulkemizde bu isi yapan bayiiler var mi.?
bu konudaki bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim..

Etiketler
Ynt: Çeki Demiri Satıcıları ve Ruhsata İşletme

Aşağıdaki linkden aracınızın marka, model ve tipini girerek Bosal marka çeki demirlerini bulabilirsiniz...

http://www.catalogue.bosal.com/pages/tow_cartype_search.php

sn. atiladi evet bu linkin yani sira
http://www.cektasi.com/secici.php
tum markalarin bayii burasi sanirim

markalar arasi kalite ne acaba ne tavsiye edersiniz
kullana arkadaslar yazarsa daha bilgilendirilmis oluruz

sanirim daha once bu ceki demiri konusu burada ufak capli tartisilmis simdi googleden arama yaparken gordum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18550.0

Piyasada stokdan en hızlı bulabileceğiniz marka Bosal, zaten diğer markalarıda bosal satın aldı, yani dünyada 2-3 marka varmış gibi görünsede hepsi aynı firmanın..Aracınızın ne olduğunu ayrıntılı yazmamışsınız ama her aracın her tipi için çeki demiri stokda bulunmaz 6-8 hafta sonraya sipariş alırlar, siz marka peşinde koşmayın, bakkalda ekmek gibi satılan bir şey deyil, aracınıza uyanı en kısa zamanda bulabilirseniz kendinizi şanslı sayın...

sn. atiladi aracim 2003 model cty van transporter
ceki demiri secmem icin bu bilgiler yeterli degil sanirim yabanci dilim olmadigindan diger kutucuklara ne yazicagimi bilmiyorum
saygilar...

abim modeli 2003
model yilindan kastin bu degil mi.?

T4 evet 2003 model cty van transporter ruhsat bilgileri bunlar

2003 model T4 dür sayın Perfect bir ara bende çokca araştırdım hatta Beylikdüzü Bauhaus'da bazı araçlar için çeki demiri vardı oradan faturalı alıp gidiyorsunuz yine yetkili bir serviste taktırıyorsunuz.faturasına çok dikkat edin sakın ikinci el ve CE belgesi olmayanı almayın elinizde kalır.

T4 ise çeki demiri; no: 025221
http://www.catalogue.bosal.com/pdf/pdf_mi/025221.pdf

yusuf kardesim evet 15 gun icinde taktiricam uzun zamandir dusunuyordum ce belgesi olmasi sart
bana istanbul yolu gozukuyor
ayrica yusuf yazilarini takip ediyorum harika bir karavana sahipsin guzel gunlerde kullan...

sn. atiladi
birinci yolladiginiz link dogru sanirim daha once verdiginiz linke de mail gonderdim cevap bekliyorum
evet benim ceki demirim bu
tsk ederim cok tsk ederim...
saygilar..

Yusuf, arkadaş bauhausa gitmesin, anlayan yok ve daha pahalı ,pazarlık etme şansı yok..

Sn. Perfect, aracınız T4
Aksarayda oto parçacıların içinde "Aksaray oto market" var sahibi Süleyman Aguş, Karavancı olduğunuzu söylerseniz, size çeki demiri konusunda yardımcı olur, bosalın baş bayisidir, montaj işine karışmıyor ama pazarlık yapabilirisn, istersen önce bauhousedan fiyat al sonra aksaray oto markete bak fiyat farkını göreceksiniz..Aksaray oto marketten telefonlada aracınıza uygun demiri buldurup fiyat alabilirsiniz, tabiki pazarlık için gitmek lazım, ilginç bir arkadaş bizzat gidilince sohbet farklı oluyor..

http://www.aksarayotomarket.com.tr/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,141
Kayıtlı Üye Sayımız
166,865
Kaydolan Son Üyemiz
3kızbabası

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.