kartalveat
Zirve
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 181104" data-quote="dolaşıyorum" data-source="post: 1557830"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1557830"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1557830">dolaşıyorum' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>...... Çok ama çok uzun seneler devlete benim sorumlu olduğum işlerde ilgili bir çok mevzuatla çalıştım. Bütün mevzuatlar tam olması gerektiği gibi amacına uygun hakkaniyetle yazılmış çizilmiştir. Yaptığınız benzetme ile anlatırsam hiç bir zaman mevzuat düğmesini yanlış iliklemedim zaten ilikleyeni de eninde sonunda memurluğun çöp tenekesine koyuyorlar. ........</b>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Yazdıklarınıza göre mevzuat konusunu fazla içselleştirmişsiniz.<br />
Dolaylı ifadenizle sanki o mevzuatları hazırlayanların konuya çok hakim olduklarını, hatalı ,yanlış veya eksik vs... yapmayacaklarını söyleyecek kadarda iddalısınız.<br />
Sanki gökten inme dogmalar.<br />
Bu kadar savunmaya geçmeyiniz, eksik yada hayatı zorlaştıracak pratiklikten uzak olanlarıda yaşayıp gören ve tecrübe edenlerde sonuçta biziz.<br />
Bu arada mevzuatların hepsi hatalı,yanlış veya eksik demediğimide hatırlatayım.</div>