Çeki Demiri ve Römork İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncbozkurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,558

tuncbozkurt

Ana Kamp
Selam arkadaşlar,
Romork ve çeki demiri imalatımız var ihityacı olan arkaşlar bana ulaşabilir.
Saygılar

tr (1).jpg

b (2).jpg

6.jpg

k1 (2).JPG

d (3).jpg

Etiketler

sisdagili61 yorumun için teşekkür ederim.
Ancak birçok çeşit ve özellik olduğundan ben sadece temel birkaç resim ekledim. daha geniş bilgi almak isteyen arkadaşlar 05365213602 numaralı telefondan bana ulaşabilir.
saygılar

Max 4 metreye kadar fiber tekne veya bot taşımak icin romork düşünüyorum max-min fiyat ne olur fiyata etken diyebileceğimiz kalite farklılıkları ne olur üzerine opsiyonel ekleneck aksesuar nelerdir. Makara gibi vb bilgi verirseniz sevinirm. Araçta bulunan orjinal fakat ruhsata isli olmayan ceki demirini nasil ruhsata isleyebilirim yonlendirirseniz sevinirim.

iyi günler
istediğiniz tekneye uygun romork fiyatları 900 tl den başlayıp kullanım şeklinize göre değişmektedir. romorku galvanizli olması, süspansiyonlu olması, elektrik tesisatı, jant lastiğinin sıfır veya ikinci el olması gibi bir çok etmen vardır fiyatı etkileyen. bunların hepsi sizin ne maksatla kullancağınıza bağlıdır. aracınızdaki çeki demirini ruhsatanıza işletmek için çeki demirinin tarafımız tarafından görülmesi gerekli. uygun görülmesi durumunda dosyası olusturulup sizin fenni muayneye girmenize hazır hale getirilir. daha geniş ve net bilgi için 05365213602 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.
saygılar

Ynt: Çeki Demiri ve Römork İmalatı

Konuyu nereye taşıyacağıma karar veremedim.

:smiley:

Su Sporları mı.?
Karavan mı.?
Off Road mı.?

Ynt: Çeki Demiri ve Römork İmalatı

İşlem Tamam ağabey.

Ama burada da fazla duramayacak. İlan Panosu komple kaldırılacak yakında.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR