<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 140471" data-quote="karacaoglan" data-source="post: 1502104"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1502104"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1502104">karacaoglan' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merheba,<br />
Çekme karavanımız için 3 metre uzunluğunda 2.5 metre genişliğinde tente bakıyorum. Thule, Fiamma, Dometic vb. markalar mevcut. Bunlar veya benzer markalardan kullanan veya bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba, mesajınız biraz eski kalmış malum yaz herkes bi yerlerde o nedenle yanıt gelmemiştir.<br />
Tente için karavanınız da önemli çünkü torba tente mi montaj yapılacak kollu tentelerden mi (Kaset Tente) ona bakmak lazım.<br />
<br />
Benim karavanım Adria Altea 552 PK ve avrupa karavanların tümünde torba tenteler için bir ray fabrika çıkışı mevcut,<br />
Kamp karavan fuarında Thule Omnistor 1200 modelini güzel bir indirimde yakalayıp aldım, montajı çok basit açması ve kapatması da basit. Karavanın yan tarafına kollu tenteler gibi ağırlık da bindirmiyor, 4 mt x 2.5 mt ebadı var.<br />
<br />
Aşağıdaki video bu tente için nasıl montaj yapıldığı hakkında bilgi veriyor size fikir vermesi açısından örnek olacaktır.<br />
<br />
<div class="bbMediaWrapper" data-media-site-id="youtube" data-media-key="N5SOLst_y6g">
<div class="bbMediaWrapper-inner">
<iframe src="https://www.youtube.com/embed/N5SOLst_y6g?wmode=opaque"
width="560" height="315"
frameborder="0" allowfullscreen="true"></iframe>
</div>
</div></div>