Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperdos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,052
karavanlar hayırlı olsun :smiley:

delmek yerine kameraya eklenecek bir minik ayak ve onun polyester elyaf yama ile tutturulması daha iyi olmaz mı ? gerektiğinde deliksiz sökülebilir ? o yama kenarları düzgün yapılırsa hatta bir de boyanırsa gayet şık görünür
Abi şuan İstanbul yağmurlu az önce vardım İstanbul'a, hafta sonu montaj yapılacak belkide delmeyecekler bilgi veririm tam olarak bende bilmiyorum.

VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler
Merhaba,

Eski karavanımda uydu anteni ve 22" uydu alıcılı TV vardı. Şimdiki karavanımda TV yok. Vodafone TV aldım hattım üzerine. Ayda 9,90 TL ödüyorum. İnternet kotasından yemiyor. Size TV için sınırsız internet tanımlıyorlar. 60'ın üzerinde kanal var ve devamlı artıyor. 10" tabletim ile TV işini çözdüm. Anten ayarlama derdim bitti. Ayrıca akü harcamamdan da ciddi tasarruf yaptım.
Merhaba,
İnternet üzerinden tv ile tablet bana pek mantıklı gelmiyor, ufak geliyor ekran, birde Yunanistan turuna çıkacağız akabinde başka yurt dışı seyahatlerimizde olacak o nedenle kalıcı bir çözüm olsun istedik.

VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Güneş paneli için fuarda micro solar firması vardı, çağdaş bey uygun fiyatlı olarak monokristal panel, mppt ve Bluetooth kitini verdi, ondan aldım.
Adria nin işi panel değil haliyle Bluetooth kiti yok, zaten onlarda sizin alıp getireceginiz herşeyi takıyor. Onlardan almak zorunlu diye bir kural yok, doğru montaj yapıldığından emin oluyorsunuz önemli olan o. Fuarda neta uydu da vardı, akın beyle daha öncede görüşmüştüm, fuara özel güzel bir indirim yapmışlar o yüzden mta60 modelini de onlardan aldım.

Benim bir eksiğim kalmadı, darısı başına.
Kamp alanlarında denk geliriz. :smiley:

Mutlaka denk geliriz =) Ama konuyu çok dağıtmıcam ve rahatsızlık vermeyeceksem bir kaç şey daha danışacaktım. Micro Solar İzmirdeki firma mı ? Solar panel için detaylı bilgi verir misiniz, bluetooth kiti ses sistemi için değil mi ? Birde City Water ekleteceğim demistiniz baska bir konuda. O nedir ?
 

Mutlaka denk geliriz =) Ama konuyu çok dağıtmıcam ve rahatsızlık vermeyeceksem bir kaç şey daha danışacaktım. Micro Solar İzmirdeki firma mı ? Solar panel için detaylı bilgi verir misiniz, bluetooth kiti ses sistemi için değil mi ? Birde City Water ekleteceğim demistiniz baska bir konuda. O nedir ?

Mikrosolar firması izmir Seferihisar da.
Çağdaş beyde konusunda bilgili ve güvenilir, onlardan 185watt monokristal panel 20amper mppt ve mppt ye rs232 portundan bağlanan Bluetooth kitini aldim,
Mppt dolap içerisinde olacağı için telefondan yada tabletten Bluetooth üzerinden tüm bilgilere ulaşmak daha mantıklı ve kolay.

Bluetooth denilince aklımıza adria da ses sistemi geliyor ama o opsiyonu aldıysanız zaten fabrikada eklenip geliyor.

Citywater bağlantısı dışarıdan hortum ile bağlantı yaparak karavanın kendi su deposunu bypass edip evinizdeki şebeke suyu gibi hiç kesildi bitti derdi olmadan sürekli musluk suyu kullanmak için takılan bir ekipman. Hortum girişi olan bir parça karavanın dışından su girişi için takılıyor. Artık kamp alanlarımızda da ufak ufak başladı her karavanın yanına musluk konmaya. Faydalı bir özellik bence.

Rahatsızlık söz konusu değil zaten, faydalı bir şeyi paylaşmak kadar güzel bir durum yok.

VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Merhaba alperdos,
foto paylaşmamışsınız. Durumunuz nedir, memnun musunuz, konuyu takibe devam ediyorsanız yeni modelleri çıkmış mı? Ben de araştırıyordum bu konuyu. Almak zorundayım. Ne tavsiye edersiniz?
selamlar.
 



.mesajı 2 kere göndermişim ama silmeyi başaramadım. Ben de Manisa’dayım deyip işe yarar hale getireyim bari. :smiley:
 
Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,457
Mesajlar
1,518,170
Kayıtlı Üye Sayımız
172,112
Kaydolan Son Üyemiz
Ceramos

SON KONULAR



Geri
Üst