<div class="bbWrapper">Ben; hem yaşımın büyüklüğünden dolayı yaşadığım,şahit olduğum pek çok olaylardan kazandığım tecrübe,hemde galiba biraz karekterimden dolayı vede yüz yüze konuşamadığımız için size başınıza gelmesi %80 kesin gibi gözüken çekme karavan dan doğacak sıkıntılardan uzak durmanız için böyle tavsiyelerde bulunuyorum.<br />
benim yazdıklarımda size bir tavsiyedir,<br />
Bakın çekme karavanda sizi ileride hem para olarak hemde ruhen sıkıntıya sokacak pek çok konu var.<br />
Buyrun işte bir tanesi diyorsunuz ki Karavanı kımıldatacak olan o tekerlek motorlarını YAŞAM aküsüne bağlarım tabiki bağlarsınız ve bir kaç kerede kullanırsınız ama hepsi o kadar sonrada bu yaşam aküsü neden öldü diye soru sormaya başlarsınız.<br />
Çekme karavandaki bütün işlerin kendine göre bir yapım,bakım tekniği vardır ama maalesef siz karavandaki hiç bir tekniğin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz,nokta kadar ışık ile güneş panelinden akü şarj ediyorsunuz,şu an için bilginiz sadece araştırıp baktığınız malın reklamını yapan satıcıların bilgi diye verdiği palavralar.<br />
Bana göre Henüz bir otomobili bile hakkıyla kullanma becerisine sahip değilsiniz çünkü ben "çekme karavanım ile Muğlaya giderken" neden geri geri gitmem gereksin gibi çok havada kalan bir soru sordun hoş her şey hakkında öyle sorular soruyorsun ki belli ki o soru sorduğun konuyu hiç bilmiyorsun.<br />
BİR KONU HAKKINDA BİLGİSİZ OLMAK HİÇ BİR ŞEKİLDE AYIP DEĞİLDİR,SUÇ DEĞİLDİR bunu belirteyim.<br />
Ama sen çekme karavan ile bu işe niyetlendiğin zaman başına gelebilecek sıkıntıların hiç ama hiç biri ile kendi bilgin ile halledemezsin konumunda gözüküyorsun.<br />
Bana buradan böyle göründüğün için ,bana göre sana en uygun teklifi yaptım.<br />
Yine yazayım sen çekme karavan ile ya çok üzüleceksin yada satıp zarar edeceksin.<br />
Kıskanma fikrine gelince neden olmasın kim bilir seni kıskanmış olabilirimGenceciksin değilmi? Ama köstek olamaz</div>