Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
sayın Yetim, türkiyeden aldığınız gıdaları dondurucuda sakladığınızı yazmışsınız, kampinglerde elektrik var ama yolda giderken elektrik sisteminizin dondurucuyu çalıştırdığı anlaşılıyor karavanınızdaki enerji sisteminden bahsedebilirmisiniz.
suat54' Alıntı:
sayın Yetim, türkiyeden aldığınız gıdaları dondurucuda sakladığınızı yazmışsınız, kampinglerde elektrik var ama yolda giderken elektrik sisteminizin dondurucuyu çalıştırdığı anlaşılıyor karavanınızdaki enerji sisteminden bahsedebilirmisiniz.
Bizim buzdolabımız 3 sistemli .Yolda çeki demirin olduğu yere takılan bir aparatla aküden alıyoruz enerjiyi.Gerektiğinde tüple de çalışıyor .Kampinglerde de elektirkle .
Buraya bulabildiğim en iyi fotoyu koydum .Üstte siyah kabloyu seyir halinde iken arabanın arkasındaki girişe takıyoruz .Aküden elektirik böyle alıyoruz .
Erdem bey ,siz yinede kendinize uygun araca bakıp ona göre ehlyet bilgisini alın .Zaten mc rentte var.Bizimki alkoven 6 kişilik Dethfless marka karavandı ve başka bir şeye gerek olmadan '' b '' sürücü ile kullandık
Buzdolabı dometıc 3 sistem yolda arabanın aküsünden besleniyor kampingde 220 volta bağlıyoruz eğer bunlardan hiç biri mevcut değil ise tüple soğutuyor.Benim gözlemim en verimli sırasıyla elektrik tüp akü.Akü modunda soğutma verimi düşük daha çok var olan sıcaklığı muhafaza ediyor.
Üst dondurucu kısmı eğer dolabın kapağını sık açıp kapatmaz iseniz çok verimli çalışıyor.Resimde de görüldüğü gibi türkiyeden getirdiğimiz sebze ve meyveleri evde yıkayıp kurulayıp poşetlere koyduk yaklaşık 10 gün tazeliğini muhafaza ettiler.Benim tecrübem işin püf noktsı sebze ve meyvaların hava almaması ve özelikle kuru olması
Kusura bakmayın buzdolabı ile ilgili bilgi sorulduğu için bu fotoları yüklüyorum masadaki salata malzemeleri ve tabaktaki soyulmuş şeftali gezinin sekizinci günü çekilmiş görüntüler.Yine tekrar ediyorum sebze ve meyveler ıslak olmamalı selamlar
yetimmustafa' Alıntı:
Erdem bey ,siz yinede kendinize uygun araca bakıp ona göre ehlyet bilgisini alın .Zaten mc rentte var.Bizimki alkoven 6 kişilik Dethfless marka karavandı ve başka bir şeye gerek olmadan '' b '' sürücü ile kullandık
Gezinizin ortalarında bile buzdolabının yerleşiminin düzen ve intizamı ile malzeme bolluğu açısından iaşe sorumlusu olarak eşinin sınıfı tam notla geçtiğini söyleyebilirim.
İnsanın tekrar geziye çıkası geliyor.
Açıklamalar için çok teşekkürler.
Fatih abi çok teşekkür ederim.ı Teknik nedenlerden dolayı diğer sitede yayınlanan gezi yazını takip edemiyorum ancak seninde bir çekme karavancı olarak bu sene muhteşem yerler gezdiğini yakınen biliyorum.Şu anda yazı dizinde benimde geçen sene gezdiğim balzano tirol insburg bölgesindesin tahmin ediyorum.Gezi fotolarını sonradan istiyorum abi tüm aileye selamlar.
Gezi paylaşımınızı bir solukta baştan sona ve sanki sizle aynı konvoyda imişçesine izledim.Uzun zamandan sonra elim klavyeye gitti.Mutluluğunuzdan mutlu oldum.Güzel gezilerinizin devamlılığı dileğim.Teşekkürler paylaşıma ayırdığınız zaman ve emek için.
Enver bey yazılarınızdan sizin iyi bir karavancı olduğunuzu biliyorum.Sizden böyle teşvik edici yorumlar duymak çok hoşuma gitti teşekkür ederim.
Artık gezimizin görsel olarak en güzel kısmı garda- verona -vicenza başlıyor.Yorumlarınızı bekliyorum
Tifa' Alıntı:
Gezinizin ortalarında bile buzdolabının yerleşiminin düzen ve intizamı ile malzeme bolluğu açısından iaşe sorumlusu olarak eşinin sınıfı tam notla geçtiğini söyleyebilirim.
İnsanın tekrar geziye çıkası geliyor.
Açıklamalar için çok teşekkürler.