Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
Dostlar, bir kaç gündür gezi yazılarınıza iş yoğunluğumdan ara vermiştim, ne kadar güzel şeyler paylaşmışsınız!
Yazınızda sadece gezinizi ve anılarınızı değil karavan yaşamı hakkındaki tecrübelerinizi aktarmanız, özellikle çekme karavan deneyimleri konusunda ki açığı kapatma anlamında çok değerli. Teşekkürler
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
See life gezimizi bitirdikten sonra gardaland e yöneliyoruz.Burayı görmek isteyenlere tavsiyem bilet alırken muhakkak bir harita almaları çünkü park çok büyük bir günde her yeri gezmek çok zor.İçeriye girince önce önce gardaland i gezdiren trene binip kabaca ne nerede görmek lazım.Eğer gurup geziyorsanız ikiye ayrılmayı düşünüyorsanız buluşma noktalarını iyi tespit edin.Bizde telsiz olduğu için çok rahattık.Yemek genelde aparatif pizza ve benzerleri.Bir tane resteuranı var ve pahalı.
İlan tahtalarından nerede saat kaçta gösreri var yazıyor gitmek istediğiniz gösterileri belirleyin.Çocuklar için yok yok .Merak etmeyin büyükler içinde her şey var.Korkunun ecele faydası yok deyip bütün atraksiyonlara binin .Hele hele Raptoru muhakkak deneyin.
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
Hüseyin Abi çocuklarla gezmek gerçekten zor ve yorucu.Ancak özellikle onların yurt dışını görmesi farklı kültürdeki çocuklarla temas etmesi onların gelişimine çok katkı sağladığını görmek biz oldukça memnun ediyor.
Sizin gibi ilerleyen yıllarda çocuklar olmadan iki kişi olarak geçen sene yaptınız Normandia sahilleri bu sene yaptığınız Norveç gezisi bizim hep hayalimizde inşallah bir gün bizde karavanımız ile oraları görürüz.
Hüseyin abi ikimizde hem balıkçı hem karavancıyız .Norveç turunuzda balık tutma ile ilgili ilginç şeyler gördünüzmü.