Cekme Karavan Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bberksan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,776
Ynt: Cekme Karavan Tavsiyesi

Burak bey, selamlar.

Benim çadırvanım'a ait topik şu;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60259.0

İlk sahibi Ömer Abi'nin yapım aşamalarını gösterdiği fotoğraflar ekteki linkte. Orada daha detaylı anlaşılıyor.
http://www.indexorg.com/cadirwan/

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Burak bey, selamlar.

Benim çadırvanım'a ait topik şu;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60259.0

İlk sahibi Ömer Abi'nin yapım aşamalarını gösterdiği fotoğraflar ekteki linkte. Orada daha detaylı anlaşılıyor.
http://www.indexorg.com/cadirwan/

Way çok başarılı...
Güle güle kullanın.

SLM LAR,
Çekme karavan almak isteyen arkadaşlarıma atilla beyin tavsiyesine harfiyen uymalarını tavsiye ederim. Ben de bayağı araştırdıktan sonra
2. el avrupa bir çekme karavan aldım. Bana maliyeti çeki kancası dahil 7.000 lira civarında oldu. Karavan 1987 model avrupa karavan. Karavan eski olmasına rağmen az bir masraf ve emekle yeni gibi oldu. Sonuçta hepsinin malzemesi ağaç .... Atilla bey doğru söylüyor...
HAYALLERİ ERTELEMENİN ANLAMI YOKMUŞ...

cst.sami' Alıntı:
SLM LAR,
Çekme karavan almak isteyen arkadaşlarıma atilla beyin tavsiyesine harfiyen uymalarını tavsiye ederim. Ben de bayağı araştırdıktan sonra
2. el avrupa bir çekme karavan aldım. Bana maliyeti çeki kancası dahil 7.000 lira civarında oldu. Karavan 1987 model avrupa karavan. Karavan eski olmasına rağmen az bir masraf ve emekle yeni gibi oldu. Sonuçta hepsinin malzemesi ağaç .... Atilla bey doğru söylüyor...
HAYALLERİ ERTELEMENİN ANLAMI YOKMUŞ...

Foto varmı acaba ?
Malum merak ediyoruz bizde :smiley:

HAyırlı olsun bu arada.

tşkler burak kardeşim
foto çok... ama buraya atmayı bit türlü beceremedim.
yaz ve kış tatil fotolarımı yayınlamak istedim ama yapamadım.Ben de facebook ta yayınladım ;D ;D ;D
buraya fotoğraf yükleme yolunu anlatırsanız sevinirim

DSCF1349.jpg

tşk ederim yusuf bey,
Bir cesaret aldım. iyikide almışım ;D ;D
2010 yaz tatili hanımın ve çocukların o kadar hoşuna gitti ki bu yazı iple çekiyorlar...

Laf Aramızda karavan almama o kadar karşı çıkmışlardı ki :smiley: :smiley: :smiley:

Sami bey ilk deneyiminizde bu kadar keyif almanız ve ailenizin karavan hayatını sevmesine çok sevindim nedense insan bilmediği şeylere çekinser bakıyor oysaki içine girince ne kadar eğlenceli bir hayat tarzı olduğunu anlıyor ve neden daha önce yapmamışız demeden kendini alamıyor,bizim evdede aynı sıkıntı oldu önceleri karavan olayına karşı çıkıldı sonrasında ise neden daha önce yapmadık dendi. ;)

sami bey karavanınız hayırlı olsun. önemli olan ,karavanda ilk kahvaltıyı yapabilmektir sonrası daha kaolay olur diye düşünüyorum.

sizlere katılıyorum arkadaşlar.
önemli olan yapılan işten keyif alabilmekte.Ben de bu karavandan inanılmaz keyif aldım.Sadece ben değil ailem de çok keyif aldı.Herkes mutlu. Yazı iple çekiyoruz. Hem yazı hem emekliliği. Bu iş Tam emekli işi.Çık evden Kafan estiğin de dön... ;D ;D ;D ;D

bberksan' Alıntı:
benim burada anlayamadigim 0'i 12-8 arasinda fiyatlarda var iken hurdahaş olmuş 15-20 yillik karavanlara nasil olur da 10 milyar fiyat yaziliyor. Hadi 15-20 yilliklari gecelim 2005-2006'lara 20 milyar fiyat yaziyorlar. Yani pazarlik payi yari yariya koyuyor desen yine fazla olmuyormu fiyat. Veya diyorum ki kendi kendime acaba bu sifir diye 12 milyara satilan mallarda mi bi keleklik var. Bi eksiklik hata mi var yada eskilerde bi fazlalik mi var. bu konuya kimsenin yorum yapmamasini da anlayamiyorum onu da belirtmeden gecemiycem. Nihayet benim durumumda bi arkadasimiz cevap yazmasa mesaj kaynadi gitti.

Sizin düştüğünüz ikileme ben de düştüm. Hiç canlı görüp içine oturmadığım sadece fotoğraf ve yazılardan tanıdığım karavanın nasıl bişi olduğunu görmek için Adapazarına gittim.

Sunta ve Strafordan oluşan bu araca 12-13 bin lira gibi bir paranın verilmeyeceğine kanaat getirip 2. el avrupa bir karavan aldım.
1.000 lira kadar bir masraf 1-2 aylık bir emekle fotoğraftaki karavan ortaya çıktı.Benim için çekme karavan ideal gibi.Çünkü emekli değilim çalışıyorum. Sonuçta kullanma zamanlarım yazın 15-20 gün diğer zamanlarda hafta sonları ve resmi tatiller.

Emekli olunca motokaravana geçeceğim. Daha çok param ve zamanım olacak sanırım.

Size tavsiyem aracınızın zorlanmadan çekebileceği büyüklükte 2. el avrupa bir çekme karavan alın. Akşamları ve hafta sonları bira eşliğin de gerekli tadilatları yapıp keyif sürmeye başlayın..

Sonuçta atla deve değil. 5-8,000 lira arası bir bütçeye hayal değil gerçeğiyle uğraşırsınız...

ben hafta sonları da kullanıyorum. Özellikle kışın çok güzel oluyor.. Ben mangal Başında ev ahalisi sıcacık karavanın için de..Avrupa karavanlarda truma lpg sobası var... En azından benim aldığım da vardı.. ;D ;D ;D ;D

Görüntü0018.jpg

Görüntü0045.jpg

DSCF1819.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR