sertirmak
insana ait olan şeyler bana anlaşılmaz gelmiyor...
Özellikle çekme karavanlarda konfor, gereklilikler ve çekilebilme kabiliyetinin gözetildiği; farklı yaşam biçimlerine göre (aile, uzun geziler, kampingçilik, spor kullanım vs) düzenlenmiş karavan planları konusunda bir takım eksiklikler olduğuna ve bu eksikliklerin özellikle karavancılığa yeni başlayanları bu işten soğuttuğuna inanarak böyle bir konu başlığı açmak gereği hissettim. Bu sayede karavanda denge, bagaj alanları, kullanım alanları konusunda ilginç fikir ve çözümlerle kimbilir belki de karavan sanayicilerimize de yeni ufuklar açabiliriz. Hepinize saygılarımı sunuyorum ve teknik bir insan olmadığımı belirterek ilk karavan yerleşim planını yayınlıyorum.
(Karavan iki arkadaş veya bir ailenin konaklayabileceği veya bir kişinin misafir de ağırlayarak konaklayıp, yaz kış içinde yaşayabileceği, çalışma alanı ve masası da düşünülmüş bir yaşam alanı. Serinletme tavan kliması veya küçük boyutlu 3 adet vantilatörle sağlanacak. Arkadaki yatağın alt bölümü yüksek olduğu için içine bir bisikletin de girebileceği bir bagaja sahip olacak. Özellikle arka taraftaki yatak bölümleri alçaklık hissi yaratmamak için ya karavanın geneline göre daha yüksek bir tavana ya da sunroof'a sahip olacak)
[attachment=1]
(Karavan iki arkadaş veya bir ailenin konaklayabileceği veya bir kişinin misafir de ağırlayarak konaklayıp, yaz kış içinde yaşayabileceği, çalışma alanı ve masası da düşünülmüş bir yaşam alanı. Serinletme tavan kliması veya küçük boyutlu 3 adet vantilatörle sağlanacak. Arkadaki yatağın alt bölümü yüksek olduğu için içine bir bisikletin de girebileceği bir bagaja sahip olacak. Özellikle arka taraftaki yatak bölümleri alçaklık hissi yaratmamak için ya karavanın geneline göre daha yüksek bir tavana ya da sunroof'a sahip olacak)
[attachment=1]