Cennet Bolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan med-cezir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,849
Ynt: Cennet Bolu

Volk' Alıntı:
Merhaba
Anlayışınıza teşekkür ederim lakin yazıyla ifade gerçek söylenmek isteneni anlatamıyor.Bir polemik havası içinde yazmışsam affola.

yok yok polemik falan yok etrafta çok güzellikler var ,çirkinliklerden fazla, emin ol ;)
bu arada sizin araç nedir iyi gibi duruyor resim küçük pek anlayamadım Toyota mıdır

Etiketler

hagurel' Alıntı:
yok yok polemik falan yok etrafta çok güzellikler var ,çirkinliklerden fazla, emin ol ;)
bu arada sizin araç nedir iyi gibi duruyor resim küçük pek anlayamadım Toyota mıdır

keşke benim olsa :D
cihan abinin toyota vx100 ü :D

odamı Bolu'da ben hiç görmüyorum bu araçları her geldiğimde sanayide bir tur atarım mekanları neresidir

hagurel' Alıntı:
odamı Bolu'da ben hiç görmüyorum bu araçları her geldiğimde sanayide bir tur atarım mekanları neresidir

hayır boluda değil.antalyadan cihan abinin land rover buluşmasında boluya gelmişti o zamandan bu foto.
ayrıca foto için reha hocama çok teşekkürler.mükemmel yakalamış.

Arkadaşlar bende bürnük göletinize gelmenizi ve bir haftasonunuzu geçirmenizi tavsiye ederim.Kesinlikle pişman olmazsınız,doğa harikadır. Orayı işleten Turgay ise değerli bi arkadaşımızdır.Gerek hizmet gerekse sohbeti iyidir... ::smiley:

kılıç78' Alıntı:
Arkadaşlar bende bürnük göletinize gelmenizi ve bir haftasonunuzu geçirmenizi tavsiye ederim.Kesinlikle pişman olmazsınız,doğa harikadır. Orayı işleten Turgay ise değerli bi arkadaşımızdır.Gerek hizmet gerekse sohbeti iyidir... ::smiley:

Abicim imzanda Karabük-Bolu yazıyor.
Bende Karabük doğumluyum,
3 yaşımdan beridirde Bolu'da yaşıyorum.
Sanırım benzer özellikler taşıyoruz :smiley:

evet çağrı bende karabük te doğup mengenli olanlardanımm.Ve burdan da gayet mutluyumm.Cumhuriyet i.O görev yapıyorum.yolun düşerse bi çayımı içmek nasip olur belki. ;)

kılıç78 ben Mengen deyim ama sizi bilmiyorum bi gelinde tanışalım beni tanıyorsunuzdur umarım

Boluluların soğuk insan oldukları görüşünüz çok yanlış...
Nasıl bir davranış bekliyordunuz?? onu yazsaydınız keşke :( ?
Ben 20 yıl gurbette kaldım; buraya(bolu) tekrar dönebilmek için kırk takla attım..

1 hafta sonra boluya yerleşeceğim havası nasılolur? birde aracımı getirmeyi düşünmuyorum, harita netten nerden bulabilirim?

liveistodie' Alıntı:
1 hafta sonra boluya yerleşeceğim havası nasılolur? birde aracımı getirmeyi düşünmuyorum, harita netten nerden bulabilirim?
Nereden geleceğinize bağlı :smiley: zira sıcak bölgeden geliyorsanız;burası soğuk :p
Belki işinize yarar:
http://www.turkiye-rehberi.net/bolu-haritasi.asp

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR