yok yok polemik falan yok etrafta çok güzellikler var ,çirkinliklerden fazla, emin ol
bu arada sizin araç nedir iyi gibi duruyor resim küçük pek anlayamadım Toyota mıdır
yok yok polemik falan yok etrafta çok güzellikler var ,çirkinliklerden fazla, emin ol
bu arada sizin araç nedir iyi gibi duruyor resim küçük pek anlayamadım Toyota mıdır
hayır boluda değil.antalyadan cihan abinin land rover buluşmasında boluya gelmişti o zamandan bu foto.
ayrıca foto için reha hocama çok teşekkürler.mükemmel yakalamış.
Arkadaşlar bende bürnük göletinize gelmenizi ve bir haftasonunuzu geçirmenizi tavsiye ederim.Kesinlikle pişman olmazsınız,doğa harikadır. Orayı işleten Turgay ise değerli bi arkadaşımızdır.Gerek hizmet gerekse sohbeti iyidir... :
Arkadaşlar bende bürnük göletinize gelmenizi ve bir haftasonunuzu geçirmenizi tavsiye ederim.Kesinlikle pişman olmazsınız,doğa harikadır. Orayı işleten Turgay ise değerli bi arkadaşımızdır.Gerek hizmet gerekse sohbeti iyidir... :
evet çağrı bende karabük te doğup mengenli olanlardanımm.Ve burdan da gayet mutluyumm.Cumhuriyet i.O görev yapıyorum.yolun düşerse bi çayımı içmek nasip olur belki.
Boluluların soğuk insan oldukları görüşünüz çok yanlış...
Nasıl bir davranış bekliyordunuz?? onu yazsaydınız keşke ?
Ben 20 yıl gurbette kaldım; buraya(bolu) tekrar dönebilmek için kırk takla attım..