Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mutsuzsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,814

Etiketler
Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

Paylaşım için teşekkürler, tercümeyi de tam zamanında gördüm pek makbule geçti, ellerinize sağlık. Videolardaki araçların limitleri zorlanmamış gördüğüm üzere, gerçi benim de yaptığım bu daha limiti zorlayacak tecrübem yok. Ah bir de ekte araçlar hakkında o anda seçilmiş vites vs gibi teknik verileri de duysaydık çok güzel olurdu. Neticede gruptaki araçların hepsi de 4x4 olsa da şanzımunaları farklı, acaba ne gibi yerlerde hangi araçlar hangi özelliklerini kullanıyorlar. Neyse kısmetse ilk grup gezisinde bunu öğreneceğim, İzmir taraflarında olur yakın zamanlarda umarım, Karagöle çıkıp inmekten sıkıldım :smiley:

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

Arkadaş bilgilendirmen için teşekkür ederiz.Güzel bir siteymiş.

SELAMLAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR