Çeşme Civarında Kendi Teknenizle Hangi Koylara, Adalara Gidersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deep_blue Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,360

deep_blue

Yeni Üye
arkadaslar bırıkı hafta ıcınde bı arkadasımızın teknesı ıle çesmede kıyı boyunca gezmeyı planlıyoruz fakat tipik tekne turları gıbı olsun ıstemıyoruz..daha yabanıl,kımsenın pek fazla ugramadıgı gusel ve temız sessız sakın yerlerı arastırıyoruz..eger konu hakkında bılgısı olan veya elınde ufakta olsa bı harıtası olan varsa paylasım ıcın sımdıden tesekkur ederım..

Etiketler
Ynt: Çeşme Civarında Kendi Teknenizle Hangi Koylara, Adalara Gidersiniz ?

Nergiz koyu.......tam aradığınız yer. Akşam girişlerinde gps yada kuvvetli ışık olmadan riskli, (derinlik) ben geceledim , yeterince büyük bir yer,aynı anda rahatsızlık vermeden 10 -12 tekne konaklayabilir. tavsiye edebilirim.

Farketmemiş olabilirsiniz ancak konu sahibi bu soruyu soralı 2 yıl olmuş,
Ayrıca arkadaşının teknesine konuk olacakmış :smiley:
Belki bu vesile ile bir başka arkadaş için faydalı olabilir verdiğiniz bilgi.

Aynen öyle.....

Konu açık olarak bulunduğu için , bir diğer denizdostuna faydası olur niyetiyle verilmiş , memnuniyet ifadesi olarak algılansın..Ben de uzunca yıllar önce ,bir fırtına başlangıcı öncesi tanışmıştım...istedimki o bölgeye yabancı herkez tanısın....uyarınız için teşekkürler., bu konuda başka konaklama korunaklı koylar bilen ,varsa ...,paylaşırlarsa çok makbule geçer..eğer koordinat ilavesi de olursa direk google uydu dan birebir öğreniriz..Saygı ve selamlarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR