Cheeroke Ön Arka Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XXSİLVERADOXX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,868

Etiketler

Ynt: Cheeroke Ön Arka Tampon

grand cherooke nin yanın da grand cherooke yazar, cherooke de cherooke yazar arkadaşlar, yani cherooke
evet fotoyu cekmem lazım haklısınız

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
grand cherooke nin yanın da grand cherooke yazar, cherooke de cherooke yazar arkadaşlar, yani cherooke
evet fotoyu cekmem lazım haklısınız
bu ayara gerek yoktu, iki harf tuşlayabilirdiniz ör: "xj" gibi...

Cem' in de dediği gibi; cherokeeler bilenler arasında düz cherokee veya grand cherokee vb.. gibi anılmazlar. xj dersin; zj dersin; geri teferruatı zaten bilinir. Yanında ne yazdığının dersini verdiğin için de ayrıca teşekkürler.. Peki; Chrysler' in aynı kasa ürettiklerinin yanında ne yazar? Yok yok, nette aramayın bulamazsınız.. Teşekkürler..Haa, bu arada hatırlatayım, ben bu sitenin en eski zj kullanıcısıyım..

Bu arada; sanırım bilmiyorsunuz; sizin bahsettiğiniz araç xj kasadır. Yani kare kasa, 4000 cc motor olan; grand cherokee olarak anılan araç da zj kasa olup, 5,2 ve 5,9 (az sayıda olsa da 4,0 motorları da vardır; laredo vb..) motorlardır.
Bak bu ZJ :
IMG_0022.jpg

yaw kusura bakmayın arkadaşlar ben sizin kadar eski değilim.1.5 aydır hasbel kader 4x4 kullanıyorum.kızmayın hemen,benim cherookenin yanında düz yazmıyordu..dediğim gibi çok yeniyim.nerden biliyim x,j,t falan

Sizin aracınız 4000 motor bir xj. Sadece arkasında ya hiç bir şey yazmaz, ya country yazar, ya da sport.. Bu cj, xj, zj ibareleri kasa tipleridir. Genellikle bu ibarelerle anılırlar. Hani o kadar ki; yıllardır kullananlar bile grand mrand hatırlamazlar bile.. Bu iki harflerle anarlar araçlarını.. Hayır kızmıyoruz; ne alaka.. Sohbet sadece ok? Bu kasaların kullanıcıları kasalarının fan larıdır sadece.. Bir cj ciye konfor demiyeceksin, bir xj ciye arazide güç demeyeceksin, hele hele bir zj ciye hiç bir şey demeyeceksin.. O zaten fenafillaha ulaşmış bir kraldır.. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

bu arada bu ön ve arka tampon satılık değildir, ihtiyacı olan arkadaşa bedelsiz verilecektir.zira başlıkta satılık yazmamaktadır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.