Chereokee lerde Makyaj..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,482

alpaslanepli

Zirve
Yer
istanbul-bahçelievler
abiler biliyorsunuz bende 93 zj var. Arabamın görüntüsünden de gayet memnunum. Ancak abartıya kaçmamış kibar eklemelerde hiç fena durmuyor gördüğüm kadarıyla. Örneğin yan basamak aracın havasını oldukça değiştiriyor. tavan sepeti yada adı ne deniyorsa oda oldukça şık duruyor. Benim aracım çok sade bu ve benzeri uygulama yapan abiler araçlarına ne yapmış nerde yaptırmış karşılıklı paylaşsak fikir alışverişi yapsak nasıl olur? Bir örnekte yedek lastik.. Bu lpg tankı yüzünden bagajlarımız kullanışsız hele bide benim gibi bas kolonunuz varsa bagaj tamamen iptal.. Hem bagajdan şikayet et hem bas kolonu koy bu nasıl iş demeyiniz :smiley: yedek lastiği diğer marka 4x4 lerdeki gibi bagaj kapağına dışarıya koyma işlemi yapan var mı aranızda ben hiç görmedim..

Etiketler
Ynt: Chereokee lerde Makyaj..

Aynı dertten bende müzdaribim.Stepne+lpg tankı bitiriyor bagajı.En mantıklısı tepeye sepet onunda üstüne stepne :smiley: Bas işine gelince,illa kutu yapmak zorunda değilsin.Bagajın sag tarafındaki tekerlek çıkıntısı üzerine fiberden kabin yaparsın hem şık durur hemde litre olarak eksiklik olmaz bas için.

koltuk arkalarına iki adet anfi yerleştirdiğim için tüpü sizin bas için tarif ettiğiniz yere aldım. bası da anfiler gibi koltuk arkasına dayadım. Böylece lastiği de aldığımızda en çok bu şekilde alan kaldı. Tamamen arazide kullanılan araçlarda tepe sepetine lastik tamamlayıcı duruyor ama benim gibi şehir içi kullanımda pek şık durmuyor kanaatindeyim. Bu yüzden arka bagaj kapağına dışarıdan yapılacak nikelajlı bir aparata takmak daha makûl geliyor bana. Ama belirttiğim gibi bir çok suv da gördüm ama hiç zj de görmedim. Yaptıran varsa lütfen bilgi versin. teşekkürler..

doğru söylüyorsunuz Ömer bey. Bu bizim zj lerde ses sistemini geliştirmek yüzyılın icadını bulmakla eş değer zorlukta.. Sistemimde ufak tefek eksiklikler var bir iki güne tamamlanacak. Bittiğinde bu ses ve görüntü sistemini resimleriyle birlikte ayrı bir forum konusu olarak açmayı uygun gördüm. Zira müzik dinlerken ses kalitesini önemsiyorsanız ve zj niz varsa varolan sistem kabus gibi. 8 gün arabam yattı ama orjinalliğini ''azıcık'' :smiley: bozarak tatmin edici bir sonuç aldım. Sizlerlede paylaşacağım. Amerikan frekanslı radyodan ve nazla sadece orjinal track okuyan sistemden kurtuldum.. Orjinalci abilerimiz biraz kızacak gibi ama bence çok güzel oldu pişman değilim!! :smiley: şu yedek lastik aparatıyla ilgili görsel anlatım da benim için süper olacak merakla bekliyorum...

Ben stepnesi bagaj kapağına takılmış baya bir zj gördüm. Hatta nerde olduğunu tam hatırlamıyorum ama bir yerde bunun için bir aparat satıldığını görmüştüm. Ama normal kapağı bile taşıyamayıp zırt pırt arızalanan bagaj amortisörlerine nasıl bir çözüm buluyorlar orasını bilmiyorum.

Bagaj kapağı yukarı açılan araçlarda yandan menteşeli bagaj kapağından bağımsız bir aparat yapıyorlar öncelikle onu yana doğru açıyorsunuz sonra bagaj kapağını bağımsız ve ekstra yük bindirmeden açmış oluyorsunuz. Ama dediğim gibi bire bir zj ye uygulanmışını görmedim başka araçlarda gördüm. Yakışıp yakışmayacağını görsel olarak görmeden yaptırmak istemem her uygulama her araca gitmiyor malum. gözünüze çarparsa sormanızı rica ederim..

Adres not kağıdına yazıldı kaybolmasın diye cüzdanın arasına sokuldu :smiley: teşekkür ederim... Yan basamaklı barlar için biraz soruşturdum montaj dahil 300TL fiyat aldım uygunmudur sizce.. Krom kaplı boru şeklinde olanlardan.. Düz olanları beğenmedim çok dışarı çıkık duruyor sağa sola takma ihtimali var..

stepne taşıyıcı için google görsellerde tıre carrier olarak aratırsanız epeyce bir alternatif var burda rahatca imal ettire bilirsiniz

bu işte abi çok güzel oluyoo [attachment=1]

big_11635857_605158_f8hz288.jpg

Alpaslan.......!
Anladığım kadarı ile sen git gide canavar bir ZJ ile asvalta doğru yaklaşıp araziden uzaklaşıyorsun.....!
Gezilerde en geride kalıp bizim için bol bol müzik yapıp parkurdan geri dönmemizi beklersin artık.....:smiley:

Bence "Etkinlikler" kısmındaki "8 Mart "buluşmasına sende katılırsan sonradan üstteki satırlar ile ilgili nedemek istediğimi anlarsın....:smiley:

eğer rock slider değilde bildiğimiz krom yan basamağı kastediyosan o ankara şaşmaz sanayinde montaj dahil 150 lira, ama kalitesini bilemiyorum.

ERGÜN ABİİİİ!!! beni gözden mi çıkarıyorsun yaaa!! Aşkolsun abi o arazileri atv tepesinde gezmek istemiyorum artık abi... ABÜÜÜÜÜÜÜ!!!! O ses tesisatı elimde vardı hiç bir arabama kıyıpta takmamıştım çünkü bir arabaya en fazla 1 yıl bindim.. Ama zj mi o kadar sevdim ki buna taktırdım.. Yedek lastik aparatı da bu tesisat sonrası lastik havada kaldı . Dükkanda duruyo be abi! E başladım mı bi işede sıra ona göre gider oluyo.. Lütfen abi benim araba araziye yetişmezse seninkinin yedek lastiğinin üstüne otururum yine gelirim yine gelirim. Seni seviyorum abi saygılar :smiley::smiley::smiley::smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
bu işte abi çok güzel oluyoo [attachment=1]

:D verdiğim adrese ulaşmışsınniz bile ;D yukardaki resim kımızı XJ nin durduğu yer tarkan abinin dükkanının önü !!!! arabada tarkan abinin arabalarından bitanesi :D ama senin aradığın şey tam olarak buuuuuu yani bir ZJ :D

[attachment=1]

big_10978739_1190465_9dnc767.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.