Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OrhanSerhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,993
Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

tolgameltem' Alıntı:
Necmi abi hayırdır.Sen nasıl kıyarsın ona.Bir daha böyle temiz bir amerikan nereden bulacaksın? Senin arabayı modifiye edelim satma onu :'(

Tolga aslında haklısın modifiye mi etsek diyom Hilmi Ustadan bi dünya laf yiyom adama bi daha dersem kesin beni dövecek ;D ;D ;D

Bende şöyle orta karar bir araba alayım da oynayım istiyorum artık BMW mi olur yoksa başka bi şeylermi asvaltta biraz aphacilik yapayım diyorum ;)

Etiketler

.com' Alıntı:
Sn. KAZAKJR
Kusura bakmayın adınızı bilmediğim için nickinizle hitap etmek zorunda kaldım. Bende şöyle yüksek bir araç alayım inip binmesi kolay olsun diye Audimi ZJ ile değiştirmeye karar vermiştim. Sonra piknikti kıldı tüydü derken şimdi ciddi ciddi offroad düşünüyorum. Ancak bir konuda size katılmıyorum bence offroadun yaşı olmaz hatta foruma baktığınızda yaş ortalamasının 40 civarında olduğunu göreceksiniz. Ben peşinen uyarımı yapayım da günah bende kalmasın arazi virüsü bulaşınca pek öyle asvaltta gideyim olmuyor şimdi yolda giderken yolun sağını solunu kesmeye başladım acaba şurdanmı gitsem yoksa şuradan yoldan çıkıp dağdan direk mi geçsem diye :smiley:
Adım Hakan.Esasen baba tarafından Kazak Türk lerindenim. O yüzden de nick imide buraya dayandırdım. Küçük kazak 8) Eee,soy zaten belli, at dı topraktı özgürlüktü derken kandaki genler bi yerde harekete geçiyor.Dolayısı ile iç güdüler bana, gideceğim yolu belirliyor.Her ne kadar ben inkar etsemde... ;)

Durum anlaşıldı virüs inceden vücudunuzu sarmış ama çevreye çaktırmak istemiyorsunuz ;D ;D ;D

ZJ yi ilk aldığımda forumdan tanıştığım ilk insan da Ozan olmuştu aracın boya koruma detaylı iç temizlik vs işlemlerini yaptırırken demişti abi sana bir takım da AT lastik bakalım arazide rahat edersin bende sokmam ben mis gibi arabamı öyle çamura çaylağa demiştim hey gidi günler hey ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Durum anlaşıldı virüs inceden vücudunuzu sarmış ama çevreye çaktırmak istemiyorsunuz ;D ;D ;D

ZJ yi ilk aldığımda forumdan tanıştığım ilk insan da Ozan olmuştu aracın boya koruma detaylı iç temizlik vs işlemlerini yaptırırken demişti abi sana bir takım da AT lastik bakalım arazide rahat edersin bende sokmam ben mis gibi arabamı öyle çamura çaylağa demiştim hey gidi günler hey ;D ;D ;D

bu AT teklifini bana da yaptılar amanınnnnn ;D ;D

Ben çok abartılı bir şey istemiyorum öyle dedim hatta o zamanlar AT nedir MT nedir bilmiyordum bile o zaman kulakları çınlasın ozan kardeşim abi sana en azından bir AT takmak lazım dedi bende içimden ne diyo bu küfürmü ediyo falan diye geçiriyorum levyeyi alıp dalacam o moddayım yani ;D ;D ;D

arkadaşım merhaba ; bende istanbuldan murat, bende vergiden dolayı 95 model 5.2 aldım yaklaşık 3 ay oldu , ama almadan önce nerdeyse 6 ay araştırdım aracı takibim ise 1 seneyi bulur, araca gelince üstünde atiker sıralı sistem lpg var cuma günü (23/04/2010) atiker servisinde görüştüğüm usta dediği bu araç km başına şehir içi 450 tl yakıyor bende denedim evet 3 aydır kullanıyorum o rakamın altına düşmemiştir. ancak o gün lpg bakımı yaptırdım çatalca felan ailemle pikniğe gittim dönüşte 390 tl ye kadar düşmüş yakıtım şaşırdım. 2. önerim bu araçlar çok hassas bende maslakta ismini vermeyeyim bir jip servisinden ustayla görüşerek hatta kullandığı aracı sorarak aldım, çok temiz diye şu ana kadar 2000 tl harcadım. onun için usta hele iyi bir usta şart ( gerçi çıkması ve ital parçaları konusunda edindiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olabilirim ;D yediğim kazıklar dahil ) 3, benim aracın ocak bandorolü yatmış aldım oda takriben 420 tl civarında yatırmışlar. ama şu bir gerçek otobana çıktığımda aracı valla tutamıyorsun altındaki güç bambaşka şaka gelecek pedalın 3/1 gaza bastığımda valla km saati 170 gösteriyordu şaştım kaldım. bunların dışında gerçekten arazi olsun oto yol olsun gerçekten tavsiiye edebileceğim bir araç şimdiden hayırlı olsun.
saglıcakla kal

berkkamu' Alıntı:
arkadaşım merhaba ; bende istanbuldan murat, bende vergiden dolayı 95 model 5.2 aldım yaklaşık 3 ay oldu , ama almadan önce nerdeyse 6 ay araştırdım aracı takibim ise 1 seneyi bulur, araca gelince üstünde atiker sıralı sistem lpg var cuma günü (23/04/2010) atiker servisinde görüştüğüm usta dediği bu araç km başına şehir içi 450 tl yakıyor bende denedim evet 3 aydır kullanıyorum o rakamın altına düşmemiştir. ancak o gün lpg bakımı yaptırdım çatalca felan ailemle pikniğe gittim dönüşte 390 tl ye kadar düşmüş yakıtım şaşırdım. 2. önerim bu araçlar çok hassas bende maslakta ismini vermeyeyim bir jip servisinden ustayla görüşerek hatta kullandığı aracı sorarak aldım, çok temiz diye şu ana kadar 2000 tl harcadım. onun için usta hele iyi bir usta şart ( gerçi çıkması ve ital parçaları konusunda edindiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olabilirim ;D yediğim kazıklar dahil ) 3, benim aracın ocak bandorolü yatmış aldım oda takriben 420 tl civarında yatırmışlar. ama şu bir gerçek otobana çıktığımda aracı valla tutamıyorsun altındaki güç bambaşka şaka gelecek pedalın 3/1 gaza bastığımda valla km saati 170 gösteriyordu şaştım kaldım. bunların dışında gerçekten arazi olsun oto yol olsun gerçekten tavsiiye edebileceğim bir araç şimdiden hayırlı olsun.
saglıcakla kal
Murat arkadaş selam.Bende epeyce uzun zamandır araştırdığımı sanıyordum.Taa ki bu siteyi görene kadar.Benim araştırmam sadece internetteki Bütçemin yetebileceği araçları favorilere atıp,onun busu var, bunun şusu var,vay şunun yolbilgisayarı var,amanda bunun koltukları hafızalı ,gibi işin safsata kısımları ile ilgilendiğimi yeni anlıyorum.Gerçekten temiz araç bulmak zor iş.Haa , 14-15.000.-TL.piyasası olduğunu gördüğün aracın 20.000.-TL.olanını almakata biraz zor iş.Ayrıca karşılığını alabilceğinde garanti değil. ???
Yakıt konusunda rahatsızlık duyacağımı sanmıyorum zaten şu anda şehir içi 0.40-0.45 TL civarınada yakan 2000 motor bir aracı son 12 yıldır kullanıyorum.Zaten beni cezbeden şeylerden birisi de, sitedeki hemen hrkesin bahsettiği gibi aracın gücü oldu.Geniş,büyük ve güçlü motoru olan araçları her zaman sevmişimdir.Cherokee de bunlara ilave olarak birde konfor var galiba.Galiba diyorum çünkü şu ana kadar hiç bir 4x4 ün sürücü koltuğuna oturmadım. :smiley: Yolcu koltuğunda ise toplasan 5 dakika bile oturmuşluğum yoktur herhalde.
Tüm bunlara ve herşeye rağmen gözüm de gönlümde cherokee de ;)

Hakan Bey

Eğer Ankarada iseniz o koltuğa oturup o konforu o gücü yaşamanıza zevkle yardımcı olabilirim ne zaman isterseniz

.com' Alıntı:
Hakan Bey

Eğer Ankarada iseniz o koltuğa oturup o konforu o gücü yaşamanıza zevkle yardımcı olabilirim ne zaman isterseniz
:smiley:Şu anda Ankara da olmayı çok isterdim.Çok naziksiniz.Teşekkür ederim. İstanbul Suadiye taraflarına yolunuz düşerse beklerim.

İstanbula çok sık geliyorum aslında fırsat bulursam bir çayınızı içmek isterdim

.com' Alıntı:
İstanbula çok sık geliyorum aslında fırsat bulursam bir çayınızı içmek isterdim
Doğrusu ya çok,çok memnun olurum.İstanbul da ender rastlanan bir ayrıcalığa sahibim.İşyerim ve evim bir sokağın karşılıklı binalarında.Dolayısı ile saat mefumu olmaksızın hep buralardayım. :smiley:
İstanbul a ilk gelişinizde sizi ve yolu benim oralara düşen diğer tüm dostları beklerim. İş ortamım gayet sakin ve sessizdir .Benden başka pek kimse (bazen eşim hariç) yoktur.Dolayısı ile hemen her saat müsait olabiliyorum. Daha önceden planlanmış bir iş görüşmem veya randevum yok ise.
Site kurallarını henüz tam bilemiyorum.İletişim için mesajlaşmaktan başka seçenek var ise, geleceğiniz zaman o şekilde de haberleşebiliriz.
Yolu benim oralara düşen tüm dostları teklifsizce bekliyorum. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Sizin durumunuz İstanbul için süper bir şey bırakın aynı sokağı aynı yakada oturup çalışanlar bile yakınız diyor :D

Size özel mesajla telefon numaramı yolluyorum eğer soracağınız bir şey olursa ya da boşverin hatırımı sormak isterseniz telefonum hep açıktır ayrıca Ankaraya yolunuz düşerse beklerim

.com' Alıntı:
Sizin durumunuz İstanbul için süper bir şey bırakın aynı sokağı aynı yakada oturup çalışanlar bile yakınız diyor :D

Size özel mesajla telefon numaramı yolluyorum eğer soracağınız bir şey olursa ya da boşverin hatırımı sormak isterseniz telefonum hep açıktır ayrıca Ankaraya yolunuz düşerse beklerim
haklısınız,benim durumum neredeyse milyonda bir ihtimal.Aman nazar değmesin. :smiley:(Bu yüzen de bu araçların yakıt durumu beni rahatsız etmiyor. :smiley: :smiley: :smiley:)
Özel mesaj içinde teşekkürler.Araşırız nasılsa.. ;D

Dostlar ,bir araç için görüşlerinize ihtiyacım var.
http://www.sahibinden.com/125_000_milde_sahibinden_satilik_grand_cherokee-43WQQaXQQ24624007WQQpXQQdisplayitem
linkte yer alan araç beni için uygun gibi geliyor.Ancak görünmez kazalardan korumak için ne yapmalıyım.Araç Ankara'da.Tesadüfen aracı tanıyan, bilen, varsa yardımlarınızı beklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR