arkadaşım merhaba ; bende istanbuldan murat, bende vergiden dolayı 95 model 5.2 aldım yaklaşık 3 ay oldu , ama almadan önce nerdeyse 6 ay araştırdım aracı takibim ise 1 seneyi bulur, araca gelince üstünde atiker sıralı sistem lpg var cuma günü (23/04/2010) atiker servisinde görüştüğüm usta dediği bu araç km başına şehir içi 450 tl yakıyor bende denedim evet 3 aydır kullanıyorum o rakamın altına düşmemiştir. ancak o gün lpg bakımı yaptırdım çatalca felan ailemle pikniğe gittim dönüşte 390 tl ye kadar düşmüş yakıtım şaşırdım. 2. önerim bu araçlar çok hassas bende maslakta ismini vermeyeyim bir jip servisinden ustayla görüşerek hatta kullandığı aracı sorarak aldım, çok temiz diye şu ana kadar 2000 tl harcadım. onun için usta hele iyi bir usta şart ( gerçi çıkması ve ital parçaları konusunda edindiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olabilirim ;D yediğim kazıklar dahil ) 3, benim aracın ocak bandorolü yatmış aldım oda takriben 420 tl civarında yatırmışlar. ama şu bir gerçek otobana çıktığımda aracı valla tutamıyorsun altındaki güç bambaşka şaka gelecek pedalın 3/1 gaza bastığımda valla km saati 170 gösteriyordu şaştım kaldım. bunların dışında gerçekten arazi olsun oto yol olsun gerçekten tavsiiye edebileceğim bir araç şimdiden hayırlı olsun.
saglıcakla kal
Murat arkadaş selam.Bende epeyce uzun zamandır araştırdığımı sanıyordum.Taa ki bu siteyi görene kadar.Benim araştırmam sadece internetteki Bütçemin yetebileceği araçları favorilere atıp,onun busu var, bunun şusu var,vay şunun yolbilgisayarı var,amanda bunun koltukları hafızalı ,gibi işin safsata kısımları ile ilgilendiğimi yeni anlıyorum.Gerçekten temiz araç bulmak zor iş.Haa , 14-15.000.-TL.piyasası olduğunu gördüğün aracın 20.000.-TL.olanını almakata biraz zor iş.Ayrıca karşılığını alabilceğinde garanti değil. ???
Yakıt konusunda rahatsızlık duyacağımı sanmıyorum zaten şu anda şehir içi 0.40-0.45 TL civarınada yakan 2000 motor bir aracı son 12 yıldır kullanıyorum.Zaten beni cezbeden şeylerden birisi de, sitedeki hemen hrkesin bahsettiği gibi aracın gücü oldu.Geniş,büyük ve güçlü motoru olan araçları her zaman sevmişimdir.Cherokee de bunlara ilave olarak birde konfor var galiba.Galiba diyorum çünkü şu ana kadar hiç bir 4x4 ün sürücü koltuğuna oturmadım.

Yolcu koltuğunda ise toplasan 5 dakika bile oturmuşluğum yoktur herhalde.
Tüm bunlara ve herşeye rağmen gözüm de gönlümde cherokee de