Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OrhanSerhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,973

Etiketler


Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Hakan Bey,
Asfaltta kullavacağınızı ve sakin takılacağınızı kabul ederek, 225 /70/R16 zaten aracın ideal lastik olçüsü diye biliyorum.
Yakışma konusuna gelince, gideriz lastikçiye, takarız bir lastik bakarız, olmadı başka bir tane takar gene bakarız.

Selamlar, saygılar,

Burak
 

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

barbecue' Alıntı:
Hakan Bey,
Asfaltta kullavacağınızı ve sakin takılacağınızı kabul ederek, 225 /70/R16 zaten aracın ideal lastik olçüsü diye biliyorum.
Yakışma konusuna gelince, gideriz lastikçiye, takarız bir lastik bakarız, olmadı başka bir tane takar gene bakarız.

Selamlar, saygılar,

Burak
Teşekkürler Burak bey.Beni motive edip cesaretlendiriyorsunuz.Sitedeki tüm dostlara sevgiler.
 



Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

merhaba arkadaşım, neler yaptın aracı bulabildinmi ? bu gün sahibinden sitesine baktım uygun araçlar var ama görmek lazım, bakmak lazım merak ettim aracı alabildinmi ;)
 

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

berkkamu' Alıntı:
merhaba arkadaşım, neler yaptın aracı bulabildinmi ? bu gün sahibinden sitesine baktım uygun araçlar var ama görmek lazım, bakmak lazım merak ettim aracı alabildinmi ;)
Sağolasın.
Eve aracı bulup sahibi ile kavilleştik.Kısmetse cuma günü devir işlemini yapacağız.
Ve bana göre içinde çok hoş hikayeler barındıran bir alışveriş oluyor.KIsmet olurda işi tamamına erdirirsek hikayesini burda uzunca anlatıp başınızı şişireceğim gibi :smiley:
 

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

ya şimdi felaket tellalığı yapmış gibi olmak istemiyorum ancak
255.65.16 ve 225.70.16 ciddi farklılıkları olan lastikler önde mi arkada mı takılı?
255.65.16 benim 2001 disco standart lastiğim, 225.70.16 ZJ standart lastiği,
abi bence hangi tarafa takılı ise o diferansiyele iyi baktırmak gerek dışarıdan söylenenlere çok fazla kulak asmayın
eğer kovan için sıyırdıysa ki ne zamandır böyle biniyor araç sahibi bilmek gerek Ayna/mahruti rahmetli olmuş olabilir ki sadece bu kadarla kalmaya da bilir.
çok samimi bir dostumun 2000 km yolu bir lastiğin diş farkı ile gelerek arka diffi komple revize etmesi gerekmişti.
lastik basınç farkının bile ciddi tehlikesi olduğunu da hatırlamak gerek, sabit akslı araçlarda özellikle

çok dikkatli inceleyin bence, açık söylemem gerekiyorsa ben bir lastiğini farklı kullanan bir kimsenin aracına müşteri olmamayı tercih ederim
tabii tercih sizin yönlendirmek istemem
 

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Sağolasın.
Eve aracı bulup sahibi ile kavilleştik.Kısmetse cuma günü devir işlemini yapacağız.
Ve bana göre içinde çok hoş hikayeler barındıran bir alışveriş oluyor.KIsmet olurda işi tamamına erdirirsek hikayesini burda uzunca anlatıp başınızı şişireceğim gibi

işallah o zaman hayırlısı olsun allah kazabela vermesin hayırlısı ile kullanmanı nasip etsin :smiley:
 

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Evet,yaklaşık iki hafta önce siteniz ile tanışmış,hatta dostluklar kurmuş ve ilgilendiğim konu hakkında bayağı bilgi sahibi olmuştum.Malum bir Cherokee peşinde idim ve Ankara da bulduğum araç ile Necmi kardeşim benim adıma ilgilendi.Kendisi ile hiç tanışmamış olmamıza ,ve üstelik de dişlerindeki rahatsızlık nedeni ile tedavi görmesine rağmen,sağolsun aracı kendi ustasına bizzat götürüp gösterdi .Aracın fiyatı ile mütenasip olduğunu,yürür,motor ve şanjımanda bir problem olmayıp,ufak tefek işlerinin olduğunu ifade etti.Bunun üzerine bende İstanbul dan Ankaraya gittim.yine Necmi kardeşim,sağolsun beni sabah,sabah otogar dan alarak aracın yanına götürdü.Netice itibarı ile o gün gerekli işlemleri yaparak aracı alıp İstanbul a döndüm.O gün bu gündür de arac ile ilgilenmekten fırsat bulup Necmi kardeşime teşekkür edemedim.Bana yaşattığı bu güzel duygular için kendisine hepinizin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyor ve borcum borç deyip,İstanbul a geldiğinde' rakı balık' a bekliyorum. ;)
 



Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Hayirli ugurlu olsun...Kazasiz gunler dilerim.. Bende İcerenkoydeyim, umarim bir sekilde goruusruz.. Benim kara simsek XJ ile sizin ZJ ye yakindan bakariz..
 


Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Hakan Bey,
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
Rakı Balık konusu benimde çok ilgimi çeker:smiley:
Uygun zamanda hep beraber orta nokta (Ankara - Istanbul arası ) mesela Akçakoca desek de bir balık yesek :smiley:
Saygılarımla,

Burak
 





Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Kimse yeşillenmesin bakem benim rakı balığıma ben istanbula gittiğimde bizzat şahsen tahsil edeceğim onları ;D ;D ;D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Mesajlar
1,531,415
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst