Cherokee Almak için Sponsor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sonsokak34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,941
Ynt: Cherokee Almak için Sponsor

Valla helal olsun demek lazım senin adına sevindim .

Etiketler

Dostum güle güle kullan gösterdiğin çabaya zerre kadar katkım olduysa bu bana yeter sağlıcakla kal

kardeşim ne güzel bak hedefine varmışsın ama nasıl olduğunu merak ediyoruz bak hepimiz.ayrıca seni neden kıskansın ki buradakiler.birçoğu ya araç sahibi yada alacak durumu vardır mutlaka ama şartlar gereği bazı olaylar yaşamımızın seyrini değiştiriyor.benimde bu siteyle tanışma şeklim 99-00 model bir toyota land cruiserla ilgili bilgi edinmek amaçlıydı ama sonradan anladım ki beni aşacakmış ve bende rafa kaldırdım projemi onun yerine diğer projeye ağırlık verdim ve birazcık toprakla uğraşacağım onunla uğraşırkende nasıl olsa bana bir 4X4 gerekli işte o zaman alırım dedim ve çiftliğin arazisini aldım onu büyütmekle uğraşıyorum.şöyle bir 400-500 dönüm olsun işte ozaman land cruiser almak şart olucak :smiley:

Severim böyle konuları, burundan, günün parçasından daha eğlenceli olur.Hayırlı olsun abinizle kan bağınızmı var gönül bağımı?

sonsokak34' Alıntı:
kimseyi kandıracak değilim hele kendimi asla kandırmam_!

O zaman önce bir kişisel iletini değiştir ... Sonra söylede banada akülü tekerlekli sandalye alsın , düzüne biniyorum hala ;D ..
Hele kendinide kandırıyorsun bizide ;D ...

Arkadaşıma ben sponsor olmayı planlıyordum. Geç kaldım. Önemli olan muradına ermesi. Hayırlı olsun...

diferansiyelleri değiştireceğim, fazla birşey değil 4000 lira kadar arkadaşınız banada sponsor olurmu, bi sorsanız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR