Cherokee Almak için Sponsor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sonsokak34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,932

Etiketler
Ynt: Cherokee Almak için Sponsor

ayazağa' Alıntı:
Arkadaşlar yeni konu açtım hepinizi bekliyorum .

Cj almak için sponsor aranıyor
( bir gün benimde bir cj olacak ) gülmeyin ciddi leblebiciler balıkcılar pantalon cuları beklerim.

Rıfat kardeş bizim gibi saf arkadaşları buldun geçersin dalganı açtığın topik tüm aramalara rağmen bulunamadı katkıda bulunalım dediydik manen,de olsa ama demekki bizi işletmişsin çok ayıp

bu arada yaptığınız muhabbet o kadar boşki beyler siz anca pantalon balıklarını tutmaya bu kafayla çok devam edersiniz yada cebinizdekilerle oynamaya

HEDEFİ OLMAYAN, NEYE NİŞAN ALACAĞINI BİLMEZ.

KÜÇÜK İNSANLAR KİŞİLERİ, NORMAL İNSANLAR OLAYLARI, BÜYÜK İNSANLAR FİKİRLERİ TARTIŞIRLAR..

bu muhabbeti yapanlar saygı duymak yerine pantolan yada balık tutarlar ....

Konu biraz sulandırıldı haklısın sende doğru dürüst bir cevap vermeyince elin jeep,i ile erdeğe gideninde suçu var biraz

dopamin' Alıntı:
Konu biraz sulandırıldı haklısın sende doğru dürüst bir cevap vermeyince elin jeep,i ile erdeğe gideninde suçu var biraz

ben cevap verdim dediğim gibi bu aralar biraz yoğunum ben arkadaşların terbiyelerinin ne kadar olduğunu anlamış oldum kafa yapmaya çalışırlarken içine düştükleri durum kendilerinin ne kadar düşünebildiklerini ve hayallerinin peşinden ne kadar gidebildiklerini gösteren bir durumdu dediğim gibi tekerleme söylemeye devam etsinler onlar tekerleme okurken biz işimize baktık herkese saygılar

Hayallerinin peşinden gitmek iyide hayallerini başkasına ihale etmek çok ilginç gelmiş olabilir insanlara değişik bir durum

Geldim okudum, mana veremedim.Yirmi sene kadar önce olsaydı gerekli cevapları verirdim buradan. Samimiyet hissettiğimiz arkadaş çevresinde ayak üstü yapılan geyik tabir edilen konuşmalar geçti sadece.Konuşulan pantolonlarında , tutulan balıklarında sizin şahsınız ve kişiliğinizlede hiç alakası yok.Yazılanları tekrar okursanız zaten anlarsınız.Dediğim gibi yersiz ve manasız tepki, bu tür geyik konular her zaman böyle sonuçlanır malesef.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Geldim okudum, mana veremedim.Yirmi sene kadar önce olsaydı gerekli cevapları verirdim buradan. Samimiyet hissettiğimiz arkadaş çevresinde ayak üstü yapılan geyik tabir edilen konuşmalar geçti sadece.Konuşulan pantolonlarında , tutulan balıklarında sizin şahsınız ve kişiliğinizlede hiç alakası yok.Yazılanları tekrar okursanız zaten anlarsınız.Dediğim gibi yersiz ve manasız tepki, bu tür geyik konular her zaman böyle sonuçlanır malesef.
konu geyik değil geyikleştiren sizlersiniz ve sizler yazdıklarınızı tekrar okursanız buranın geyik yapma yeri olmadığını 20 sene sonunda anlamış olmanız gerekmişti saygılar

sonsokak34' Alıntı:
konu geyik değil geyikleştiren sizlersiniz ve sizler yazdıklarınızı tekrar okursanız buranın geyik yapma yeri olmadığını 20 sene sonunda anlamış olmanız gerekmişti saygılar
Abicim sende yükle arabanın fotoğraflarını , ruhsatın fotoğraflarını son ver tartışmalara.Bir iddaa attın ortalığa ortadan kayboldun , konuna hakim olamadın edemedin kimseye burada geyikleştiren sizlersiniz falan deme. Duraydın konunun başında kimse geyik falan yapmazdı.Çok ciddi bir konuymuş gibi geyik yapma yeri değil diyorsunda konunun realitesi olup olmadığını bile bilmiyoruz.

dopamin' Alıntı:
Hayallerinin peşinden gitmek iyide hayallerini başkasına ihale etmek çok ilginç gelmiş olabilir insanlara değişik bir durum
sizler yarışmalara sponsorlar arıyor buluyorsunuz hayallerinizi gerçekleştirmek için araçlarınıza reklam alıyorsunuz vs..bu hayallerinizi başkalarınamı ihale etmiş oluyorsunuz_?bakın bu bir yardımlaşma zengin abilerden birisi sponsor oldu arabası ve yaptığı harcamalar zaman la kendisine ödenecek bu tür dayaışmalardan uzaksanız ve bunun garip olduğunu düşünüyorsanız dediğiniz gibi atalarımızın yaptığı yardımlaşmalara ağzınız açık bakmak hayretler içinde kalmanız gerekirdi yanlış anlamayın lafım size değil geyik yaptığını söyleyenlere!ayrıca burda boş boş geyik yapacaklarına insanlara nasıl yardımcı olabileceklerini düşünselerdi belki birilerine bir faydaları olurdu burada geyik yapmakla harcadıkları zamanıda daha ii kullanmış olurlardı

Assasin' Alıntı:
Abicim sende yükle arabanın fotoğraflarını , ruhsatın fotoğraflarını son ver tartışmalara.Bir iddaa attın ortalığa ortadan kayboldun , konuna hakim olamadın edemedin kimseye burada geyikleştiren sizlersiniz falan deme. Duraydın konunun başında kimse geyik falan yapmazdı.Çok ciddi bir konuymuş gibi geyik yapma yeri değil diyorsunda konunun realitesi olup olmadığını bile bilmiyoruz.

aynnnnen:smiley:

başka da söze gerek yok...
1 2 aracın resmi, bir de ruhsatın sakıncalı olduğunu düşündüğün yerlerını fotoşoplayrak koydun mu

ne geyik kalır ne birşey

sonuçta eğer gerçekten olduysa böyle birşey, bu camiada acaip şanslılardansın derim başka da birşey demem ;D

Assasin' Alıntı:
bilmiyosan susarsın bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR