aslanaybars
HI-LUX 1985...2.4.LN56
Ynt: Cherokee Almak için Sponsor
;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D
ayazağa' Alıntı:Arkadaşlar yeni konu açtım hepinizi bekliyorum .
Cj almak için sponsor aranıyor
( bir gün benimde bir cj olacak ) gülmeyin ciddi leblebiciler balıkcılar pantalon cuları beklerim.
dopamin' Alıntı:Konu biraz sulandırıldı haklısın sende doğru dürüst bir cevap vermeyince elin jeep,i ile erdeğe gideninde suçu var biraz
konu geyik değil geyikleştiren sizlersiniz ve sizler yazdıklarınızı tekrar okursanız buranın geyik yapma yeri olmadığını 20 sene sonunda anlamış olmanız gerekmişti saygılaryavuz-çelikel' Alıntı:Geldim okudum, mana veremedim.Yirmi sene kadar önce olsaydı gerekli cevapları verirdim buradan. Samimiyet hissettiğimiz arkadaş çevresinde ayak üstü yapılan geyik tabir edilen konuşmalar geçti sadece.Konuşulan pantolonlarında , tutulan balıklarında sizin şahsınız ve kişiliğinizlede hiç alakası yok.Yazılanları tekrar okursanız zaten anlarsınız.Dediğim gibi yersiz ve manasız tepki, bu tür geyik konular her zaman böyle sonuçlanır malesef.
Abicim sende yükle arabanın fotoğraflarını , ruhsatın fotoğraflarını son ver tartışmalara.Bir iddaa attın ortalığa ortadan kayboldun , konuna hakim olamadın edemedin kimseye burada geyikleştiren sizlersiniz falan deme. Duraydın konunun başında kimse geyik falan yapmazdı.Çok ciddi bir konuymuş gibi geyik yapma yeri değil diyorsunda konunun realitesi olup olmadığını bile bilmiyoruz.sonsokak34' Alıntı:konu geyik değil geyikleştiren sizlersiniz ve sizler yazdıklarınızı tekrar okursanız buranın geyik yapma yeri olmadığını 20 sene sonunda anlamış olmanız gerekmişti saygılar
Arkadaş makyavelist galiba.dopamin' Alıntı:Hayallerinin peşinden gitmek iyide hayallerini başkasına ihale etmek çok ilginç gelmiş olabilir insanlara değişik bir durum
sizler yarışmalara sponsorlar arıyor buluyorsunuz hayallerinizi gerçekleştirmek için araçlarınıza reklam alıyorsunuz vs..bu hayallerinizi başkalarınamı ihale etmiş oluyorsunuz_?bakın bu bir yardımlaşma zengin abilerden birisi sponsor oldu arabası ve yaptığı harcamalar zaman la kendisine ödenecek bu tür dayaışmalardan uzaksanız ve bunun garip olduğunu düşünüyorsanız dediğiniz gibi atalarımızın yaptığı yardımlaşmalara ağzınız açık bakmak hayretler içinde kalmanız gerekirdi yanlış anlamayın lafım size değil geyik yaptığını söyleyenlere!ayrıca burda boş boş geyik yapacaklarına insanlara nasıl yardımcı olabileceklerini düşünselerdi belki birilerine bir faydaları olurdu burada geyik yapmakla harcadıkları zamanıda daha ii kullanmış olurlardıdopamin' Alıntı:Hayallerinin peşinden gitmek iyide hayallerini başkasına ihale etmek çok ilginç gelmiş olabilir insanlara değişik bir durum
Assasin' Alıntı:Abicim sende yükle arabanın fotoğraflarını , ruhsatın fotoğraflarını son ver tartışmalara.Bir iddaa attın ortalığa ortadan kayboldun , konuna hakim olamadın edemedin kimseye burada geyikleştiren sizlersiniz falan deme. Duraydın konunun başında kimse geyik falan yapmazdı.Çok ciddi bir konuymuş gibi geyik yapma yeri değil diyorsunda konunun realitesi olup olmadığını bile bilmiyoruz.
bilmiyosan susarsın bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpAssasin' Alıntı:Abicim sende yükle arabanın fotoğraflarını , ruhsatın fotoğraflarını son ver tartışmalara.Bir iddaa attın ortalığa ortadan kayboldun , konuna hakim olamadın edemedin kimseye burada geyikleştiren sizlersiniz falan deme. Duraydın konunun başında kimse geyik falan yapmazdı.Çok ciddi bir konuymuş gibi geyik yapma yeri değil diyorsunda konunun realitesi olup olmadığını bile bilmiyoruz.