Cherokee II - 2.5 CRD (143 Hp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğaberk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,900

doğaberk

Kamp I
Merhaba,

Yakın zamanda bir araç alacağım ve Cherokee leri inceliyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim bazı konular vardı, yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle Cherokee II - 2.5 CRD (143 Hp) ' 2002 modelde kullanılan motor nasıldır? Ömürleri ne kadar? Mekanik ağırlıkta bir motor mu kullanmakta?

Otomatik şanzımanı bulunabilir mi? Sahibinden' de sadece 2 örnek görebildim. Onlarda manuel di.

40% arazide kullanmayı düşünüyorum, offroad sonrası çıkabilecek olası problemler nelerdir ve maliyetleri ne olur?

Sonuçta dizel, sorunu bol mu olur?

Temizi bulunabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 2.1 TD, 2.5 TD??

2.1 td olanlar renault motorlu parçası bol ve ucuz şuanda sahibinden de biştane çok temiz araç var aracın motoru yeni yapıldı tavsiye edrim bi bak istersen siteye. Rengi metalik gri

Ynt: 2.1 TD, 2.5 TD??

Mustafa E' Alıntı:
2.1 td olanlar renault motorlu parçası bol ve ucuz şuanda sahibinden de biştane çok temiz araç var aracın motoru yeni yapıldı tavsiye edrim bi bak istersen siteye. Rengi metalik gri
Teşekkür ederim ancak işin aslı otomatik vites bakıyordum.

Ynt: Cherokee II - 2.5 CRD (143 Hp)

bu arabanın 2.1 olanı yok 3.1 dizel olanı var aman yanına yaklaşmayın, fakat 2.7 dizel olanlar var o arabalar tutuluyor onunla ilgili en iyi bilgiyi nazif ayvazoğlu adlı kullanıcıdan alabilirsiniz... selamlar

hunter06_1' Alıntı:
bu arabanın 2.1 olanı yok 3.1 dizel olanı var aman yanına yaklaşmayın, fakat 2.7 dizel olanlar var o arabalar tutuluyor onunla ilgili en iyi bilgiyi nazif ayvazoğlu adlı kullanıcıdan alabilirsiniz... selamlar

xj lerin 2.1 td si var ve dediğim gibi renault motorlu.
Ha zj diyosanız doğru 2.1 td si yok ama 2.5 td si var onlarda manuel şanzımanlı.
2.7 ve 3.1 td olanlar 1999 dan başlayan yeni kasalarda mevcut 2,7 ler çok tutuluyo o yüzdende fiyatları yüksek.
Ayrıca konuyu açan arkadaşım off road yapacağını söylüyo ben olsam yeni kasa düşünmezdim 96-97 bir zj daha mantıklı bence.
Ağır off road yapılacaksa bu araçla kare kasa xj 2.1 td vergi ve yakıt avantajı sağlayacaktır ayrıca off road için zj ye göre daha dayanıklı.
Bunların tamamı benim fikrim...

Mustafa E' Alıntı:
xj lerin 2.1 td si var ve dediğim gibi renault motorlu.
Ha zj diyosanız doğru 2.1 td si yok ama 2.5 td si var onlarda manuel şanzımanlı.
2.7 ve 3.1 td olanlar 1999 dan başlayan yeni kasalarda mevcut 2,7 ler çok tutuluyo o yüzdende fiyatları yüksek.
Ayrıca konuyu açan arkadaşım off road yapacağını söylüyo ben olsam yeni kasa düşünmezdim 96-97 bir zj daha mantıklı bence.
Ağır off road yapılacaksa bu araçla kare kasa xj 2.1 td vergi ve yakıt avantajı sağlayacaktır ayrıca off road için zj ye göre daha dayanıklı.
Bunların tamamı benim fikrim...
Çok sert parkarurlara gireceğimi sanmıyorum, buna ek olarak eski model araba alırsam sanayiden çıkamam korkusu hakim diyebilirim. Alıyım bir araba asgaride ilgileniyim, sert kullanımıma dayansın, minor sıkıntılar için sürekli sanayi yollarında ömrüm bitmesin istiyorum:smiley:

Gezenbilir de bu modeli kullanan kimse yok mu? Çok yakın bir zamanda karar vermem gerekicek, 3 adet 2.5 crd buldum ancak emin olamıyorum, rica ediyorum konuya hassasiyetle yaklaşın. Teşekkürler

doğaberk' Alıntı:
Gezenbilir de bu modeli kullanan kimse yok mu? Çok yakın bir zamanda karar vermem gerekicek, 3 adet 2.5 crd buldum ancak emin olamıyorum, rica ediyorum konuya hassasiyetle yaklaşın. Teşekkürler

Bence cheroke 2 lerin görüntüsü güzel değil sen bilirsin aksesuar yapacaksan ki off road için bence gerekli. Ben hala eski kasa almanı tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR