Cherokee Jeep İçin Yardım ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mc2434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,487

mc2434

Yeni Üye
merhaba uzun zamandan beri aranıza aktif olarak katılmak istiyordum.bunun için başlangıc olarakta bir jeep alıcam hayırlısı ile.ama bu konuda tam bir kısır döngü iceresindeyim.daha önce bilmeden aldıgım lanrover frelender modeli beni çok maddi olarak yıprattı.bu sefer sık eliyip sık dokuyorum.sizlerin düşencesi beni yönlendirmesi gerçektende benim için önemli.

jeep 5.2 benzinli 98 model mi?
jeep 4 ltkare kasa 98-2000 modelimi
jeep 2.7 crd modelimi ?

tam olarak ne amacla kullacagımıda söylüyüm hafta sonları hafif orta arazi şartlarında alışıncaya kadar kullanmak ve şehir içinde de işimi fazlası ile görmek istiyorum.masrafsız ve problemsiz uygun fiyatlı ne yapabilirim.cevaplarınızı bekliyorum saygılar.

murat çakmak
murat_cakmak@hgroup.com.tr

Etiketler
Ynt: Cherokee Jeep İçin Yardım ?..

Baştan başlayalım . Jeep Başlı başına bir marka . Cherokee(Kare kasa tabir edilen.XJ) ve Grand Cherokee(ZJ,WJ) iki ayrı modeli . Forumda bu araçlarla ilgili çok fazla bilgi var ve gerçekten bu forum bu araçlar konusunda bilgi deposu konumunda bu sebeple öncelikle forumun tamamını okumanızı öneririm bu sayede sorunuza cavap bulabilirsiniz .

5.2(ZJ kasa) mi 2.7(WJ Kasa) konusu biraz size kalmış . İkiside güzel araçlar , ZJ offroad için daha uygun . Ama siz offroadla işim olmaz patikalarda falan gezerim kampa giderim derseniz WJ rahatlıkla her işinizi hatta fazlasını görür . Yanılmıyorsam 2.7 dizeller Mercedes Makinalardı ...

Kare kasa denilen yani XJ kodlu araç , bunların arasında aslında en az sorun çıkaranı , parçası en ucuz ve bol olanı diyebiliriz . Ancak Konfor olarak Grand Cherokee kadar iyi olmadığınıda söyleyebiliriz . Tabi Araziyede de gayet kabiliyetli ve modifiye imkanı hayli geniş . Ayrıca üstteki ikiliden farklı olarak 2çeker kullanma imkanı da sunar .

Bu arada vergisel açıdanda kendi durumunuza göre değerlendirme yapmayı unutmayın ;)

Saygılarımla ...
Barış

yardım ve paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekürler

merhabalar 93 model v8 5200 cc bir cip aldım graNT CROKEE

iyimi ettim kötümü bilmiyorum

amerikanlar hakkında fazla bilgim yok

bu aracı bilen varsa

teknik mekanik kullanım sürüş akllınıza gelen bütün konularda beni bilgilendirirse çok sevinirim

MERHABA VUR DEDİYSEK ÖLDÜR DEMEDİK.

ELBETTE SERVİSE GÖSTERDİM ALAMADAN ÖNCE

ARACI

BEN MESELA UZUN SÜRE BMW KULLANDIM BMW HAKKINDA ÇOK ŞEY BİLİRİM.

AMA

AMERİKAN ARAÇLAR HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK

BU TİP BİR ARAZİ ARACI HAKINDA BİLMEM GREKEN BİR KONU VARMIDIR _?

VEYA DİKAT ETMEM GEREKEN BİR HUSUS VARMIDIR

AMERİKANLAR HAKKINDAKİ HER TÜRLÜ BİLGİ BENİ MEMNUN EDER

VE İŞİ BİLEN PREFESYÖNEL KİŞİLER SORUYORUM

ALDIM AMA 5.2 V8 GRANT CROKEE İYİ ETMİŞMİYİM

TUTULAN BİR MODELMİ

BU ARACIN AVANTAŞLARI NEDİR
DEZ AVANTAJLARI NEDİR

öncelikle hayırlı olsun ayrıcada forumda büyük harf bagırmak anlamına geliyor ;)
grand cherokee ler saglam araclardır 5.2 motorda tutulan bi motordur arazi için zaten forumda cok arkadasımız var bence siz araclar bölümünden jeep sayfasına girip istedeiğiniz bilgileri orda bulabilirsiniz.üstadlar size cevap verecektir..
görüsmek üzere... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR