cherokee parça numaraları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan COMODOREE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,846

COMODOREE

Kamp II
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, linkini verdiğim site üzerindeki parça kataloğundan cherokee araçların tüm parça numaralarına rahatça ulaşıp resimden görerek doğru parçayı parça numarasıyla arayabiliriz.
Ayrıca elektronik devrelerle alakalı şemalarda var.
Sanırım işimize yarar

http://www.jeep4x4center.com/knowledge-base/index.htm

Etiketler
Ynt: cherokee parça numaraları

güzel site...
parça isterken falan hatayı minimize edicektir...elinize sağlık...

Ayrıca buradan bikaç kez parça siparişide verdim denemek için.hepside sorunsuz geldi.
Ve gözümü karartıp yükseltme kiti ve şnorkel siparişi verdim haftaya salıya bende olması gerek.umarım gümrüğe takılmaz:(
bekleyip göreceğiz.

hüseyin bey meraba kit için ne kdr shipping tuttu acaba? ve hng kiti aldınız

selamlar.
kit olarak linkini verdiğim kiti seçtim
http://www.jeep4x4center.com/jeep-lift-kits/rough-Country/cherokee-xj-4-5-inch-x-series-lift-kit.htm
yanında birde şnorkel sipariş ettim.
Karakter olarak sabırsız biri olduğumdan normal yoldan gelmesini bekleyemedim ve kiti oradaki bi arkadaşıma yollayıp fatura fiatını düşürerek DHL ile expres kargo olarak istedim.
Şirket indirimimiz olduğu için geleceklerin komplesine 270 € istediler.
Dün yola çıktı faturayıda düşürdük bakalım yarın elimizde olacakmı yoksa gümrüğemi takılacak.
Eğer takılırsa + 1000 tl gibi bi fark daha ödeyeceğim.

şimdiden hayırlı olsun inşallah takılmadan gelir takılırsada okadar harcıyacagınızı dusunmuyorum eger oradaki muayene elemanını kafalarsanız:smiley:

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Fakat işimi bırakıp gidip onunla uğraşabileceğimi sanmıyorum.
Heleki bu şanssızlığımla.
Genelde şamssızımdır bu konuda 2 paralık malzeme için tutar olmadık bi laf söyler memur ,bende dayanamam ters cevap veririm olacak işte olmaz :D

evet malesef muayene memurunu pohpohlamak gerek 10 gun evvel basıma geldi köpegim için ilaç soyledim 8 kutu takıldı haliyle biraz yagcılık biraz laf aldım çıktım birşey ödemeden:smiley:

Sizin yanlış hatırlamıyorsam xj için 2 inç yükseltme projeniz vardı.
Durum nedir halledebildinizmi.?

malesef corumdan 2 get ve yaprak katı aldım gelen 3 ınch geldi :( burda ustaya gittim getleri 2 ınche kesip taksın diye 600 tl dedi bende kalsın dedim ilk bastan kit bakmamın sebebi ise offroad yapımıyacagım için çok para harcamamaktı sadece araba brz daha guzel dursun diye 2 istedim ama getleri kısaltıp takmaya 600 çok geldi yaptırabilicegim baska yerde bilmediğimden suanlık rafta o proje malesef:(

Arzu ederseniz maslak sanayide bu işleri yapan kendi aracıda tek kapı xj olan amatör ruhla profesyonel iş yapan arkadaşım var.
En azından konuşup fikir sahibi olabilirsiniz.
Söylenen paralardan ucuza halledebileceğinizi düşünüyorum.

izzet yanıma geldiğinde hani 2 dükkan yanımda bir yer göstermişdim sana hüsayininde bahsettiği tamerdir zaten yani senin bildiğin kişi :smiley:

valla açıkçası sevinirim enazından gidip fikir almakta fayda var dediğiniz gibi

abi unal abinin dediği gibi tanıyorum zaten kendisini ünal abi tanıstırmıstı unal abi bu gidişle satıcam arabayı artık anlıyorumki suan için amerikan beni aşıyo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR