oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 28 Haz 2010 #1 99 model cheokee XJ aracımın bagajını hem LPg tankını gızlemek hemde bagaja koydugum esyaların gorunmemesı ıcın kapatmak ıstıyorum.. .Ozellıkle rulo seklinde bırbırıne sarmal olarak dolanabılen modellerden arıyorum .. Bu perdelerin motntajını ANKARADA nerede ve hangi fiyata yatırabılırım yardımcı olursanız sevınırım tesekkuler....
99 model cheokee XJ aracımın bagajını hem LPg tankını gızlemek hemde bagaja koydugum esyaların gorunmemesı ıcın kapatmak ıstıyorum.. .Ozellıkle rulo seklinde bırbırıne sarmal olarak dolanabılen modellerden arıyorum .. Bu perdelerin motntajını ANKARADA nerede ve hangi fiyata yatırabılırım yardımcı olursanız sevınırım tesekkuler....
ozgursenyurt 2001 Toyota VX100 1992 Defender pick up Mesajlar 572 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA Web www.globalantrepo.com.tr 29 Haz 2010 #2 Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) bende de xj var yarın tofaş kartalın arka bagaj perdesini deneyeceğiz... umarım olur....
Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) bende de xj var yarın tofaş kartalın arka bagaj perdesini deneyeceğiz... umarım olur....
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 29 Haz 2010 #3 Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) http://www.modacar.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=73099&ttype=Reviews#pt bidebu sıte var ...
Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) http://www.modacar.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=73099&ttype=Reviews#pt bidebu sıte var ...
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 29 Haz 2010 #4 Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) Kartal perdeleri oluyor benim bildiğim...
Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) Kartal perdeleri oluyor benim bildiğim...
CANADALI Kamp II Mesajlar 435 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/idealtepe 1 Ağu 2010 #5 Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) ozgursenyurt' Alıntı: bende de xj var yarın tofaş kartalın arka bagaj perdesini deneyeceğiz... umarım olur.... Genişletmek için tıkla ... Özgür bey.... denedinizmi.. son durum nedir...
Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) ozgursenyurt' Alıntı: bende de xj var yarın tofaş kartalın arka bagaj perdesini deneyeceğiz... umarım olur.... Genişletmek için tıkla ... Özgür bey.... denedinizmi.. son durum nedir...