Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ramazan Demirhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,321
Cherokee zj xj of road camurluk dodikleri ve ön cam üstü rüzgarlık kaput üstü sineklik spoyler snolkel kendi imalatımız isteyen arkadaslara yardımcı olurum

Eyyup usta 0537 721 00 40

Etiketler
Ynt: Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler

Ramazan bey merhaba. Malzemelerin resimlerini ve mümkünse fiyatlarını eklerseniz daha faydalı olur.

resim ekler misiniz? Birde yeriniz neresi?

arkadaslar sanırım site de sorun var resim yükleyemiyorum en kısa sürede yükleme yapacagım.
yerimiz kartal da .

Ramazan bey, yaptiginiz islerle ilgili fotograf koyarsaniz memnun oluruz.

[attachment=1] baska resimlerde yukleyecegim

Görüntü029[1].jpg

xj dodik 8.parca+40 adet galveniz civata+lastik fitilleri 600 tl. (mantaj ve boya haric)

Ramazan Bey;
Resimler geldi ;onlar erdi muradına, bizde çıkalım kerevetine.:smiley:):smiley:):smiley:)
Sıra bizde;
Chevrolet Suburban aracıma dodik ve siperlik ihtiyacı var. aracım blazer , kamyonet (dallas) araçlarla aynı cam ve çamurluk şekline sahiptir.Dolayısı ile hepsi potansiyel müşteri olacaktır.İlgili malzemeyi arayan birkaç arkadaşımız daha var. Dolayısı ile toplu alımıda organize edebilirim.Ancak cherokee için verdiğiniz fiyat yüksek daha makul bir fiyata çekebilirsek bizim markada en az dört kişi var benim bildiğim .
Konuyu bu bağlamda değerlendirelim, kalıp varmı, yoksa uydurulabilirmi . Cevabınızı bekliyorum.Selamlar.

Yavuz Çelikel

çok yakısmıs şark donüşü aldığımda jeep i direk irtibat kurcağım eyüp usta ile telefona kayıt ettım bile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR