KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben bahsettiğin uygulamayı yaptım ve kullanıyorum aracı aldığımdan beri . Bende de bildiğin gibi infiniti gold ses sitemi ve arka koltuğun altın amphi var . Orjinal teybi çıkardım ve yerine Pioneer ın usb li bir modelini taktım . Hiçbir sorun yaşamadım . Taktığım cihazın çıkıı tabi ki mosfet ki zaten artık hemen hemen hepsi mosfet . Mosfet gelişmiş çıkış transistörüdür . İş kapasitansı düşüktür ve normal transistörlere göre daha geniş frenkans aralıklarında çalışabilirler . Öyle çok büyük bir özellik değil aslında ...
Benim tecrübem bu yöndedir . Konuda daha teknik bilgiye sahip arkadaşlar var sitede onların yorumlarına da bakmak lazım .
Arkadaşım derdin ne senin?
Kapanmış gitmiş konuyu ne diye ilk sayfaya taşıyorsun.?!??
Afakanlar bastı yine bea.
Ben unutmaya çalıştıkça konu gündemde kalıyor.
De hadi dağılın . Başka yerde sorun cevaplayın ;D
Yok be abi giden gitti madem bende dalgasını geçiyorum işte. Üzülünce geri gelmiyor neticede. Konu açıldıkça şakaya vuruyorum ne yapayım.
Geldi bu arada Amerika'dan yenisi. Hiçte fena olmadı. Zj kasalar için üretilen en son model geldi. Hem cd hem kasetçalar. Oldukçada iyi. Hiç olmazsa cd'yi takar takmaz okuyor. Sıfır lens nede olsa.
Memnunum çok şükür. Tabi ses tatmin edici değil pek ama. Dahada kaşınıp kurdurtamam sistem..
Arkadaşım derdin ne senin?
Kapanmış gitmiş konuyu ne diye ilk sayfaya taşıyorsun.?!??
Afakanlar bastı yine bea.
Ben unutmaya çalıştıkça konu gündemde kalıyor.
De hadi dağılın . Başka yerde sorun cevaplayın ;D