Cherokee ZJ'ye Ses Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,962
Ynt: Cherokee ZJ'ye Ses Sistemi

Alfonse selam ...

Ben bahsettiğin uygulamayı yaptım ve kullanıyorum aracı aldığımdan beri . Bende de bildiğin gibi infiniti gold ses sitemi ve arka koltuğun altın amphi var . Orjinal teybi çıkardım ve yerine Pioneer ın usb li bir modelini taktım . Hiçbir sorun yaşamadım . Taktığım cihazın çıkıı tabi ki mosfet ki zaten artık hemen hemen hepsi mosfet . Mosfet gelişmiş çıkış transistörüdür . İş kapasitansı düşüktür ve normal transistörlere göre daha geniş frenkans aralıklarında çalışabilirler . Öyle çok büyük bir özellik değil aslında ...

Benim tecrübem bu yöndedir . Konuda daha teknik bilgiye sahip arkadaşlar var sitede onların yorumlarına da bakmak lazım .

Etiketler

Sağol Barış....
Bu konuda vakti geldiğinde seni bir daha rahatsız edeceğim....
Ok?

Alfonse' Alıntı:
Sağol Barış....
Bu konuda vakti geldiğinde seni bir daha rahatsız edeceğim....
Ok?

Arkadaşım derdin ne senin?
Kapanmış gitmiş konuyu ne diye ilk sayfaya taşıyorsun.?!??
Afakanlar bastı yine bea.
Ben unutmaya çalıştıkça konu gündemde kalıyor.
De hadi dağılın . Başka yerde sorun cevaplayın ;D

Ok . Dediğim gibi ben bu şekilde hala kullanmaktayım ...

Daha da bu konuya yazmam , adamın yarasıını deşiyoruz valla :-[

ssbman' Alıntı:
Ok . Dediğim gibi ben bu şekilde hala kullanmaktayım ...

Daha da bu konuya yazmam , adamın yarasıını deşiyoruz valla :-[

Yok be abi giden gitti madem bende dalgasını geçiyorum işte. Üzülünce geri gelmiyor neticede. Konu açıldıkça şakaya vuruyorum ne yapayım.
Geldi bu arada Amerika'dan yenisi. Hiçte fena olmadı. Zj kasalar için üretilen en son model geldi. Hem cd hem kasetçalar. Oldukçada iyi. Hiç olmazsa cd'yi takar takmaz okuyor. Sıfır lens nede olsa.

Memnunum çok şükür. Tabi ses tatmin edici değil pek ama. Dahada kaşınıp kurdurtamam sistem..

alpaslanepli' Alıntı:
Arkadaşım derdin ne senin?
Kapanmış gitmiş konuyu ne diye ilk sayfaya taşıyorsun.?!??
Afakanlar bastı yine bea.
Ben unutmaya çalıştıkça konu gündemde kalıyor.
De hadi dağılın . Başka yerde sorun cevaplayın ;D

güncel :smiley:

Heh heh... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR