chevrolet blazer 95 lpg yardımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jorcy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,021

jorcy

Ana Kamp
Yer
bursa
slm arkdaşlar 95 blazerım var aracıma lpg taktırmak iştiyorum daha önce varmış lpg fenni muayne için söktüklerini söylediler yada verim alamadılar 3,4 yer gezdim hepsi farklı birşeyler söylediler yapcagınız yardımlar için tşk.......

Etiketler
Ynt: chevrolet blazer 95 lpg yardımı

SİZE TAVSİYEM ROMANO TAKTIRMANIZ YADA PRİNS BİZİM BLAZER 96 4.3 VAR ROMANO TAKTIRDIK DĞER MARKALARDA RANDIMAN ALAMAZSIN SORUN YAŞARSIN .

Geç kalmış olabilirim ama benim eski aracım olan 96 Blazer S10'a Prins taktırmıştım Ankara'da ve son derece memnundum.
Ancak bu montajı yapacak olan firmanın mutlaka daha önce benzer Vortec motorlara montaj yapıp yapmadığını kontrol ediniz.
Benzer motor tecrübesi olmayan firmaların veya ustaların elinde sistemniz zor durumda kalabilir.
Saygılarımla,

Burak Dirican

Not: Eğer Ankara'da iseniz veya yakınsanız sizi bu konuda tecrübeli olan montaj grubuna yonlendirebilirim.

bursada oturuyorum burda bulamadım baglarız diyorlar ama randıman alacagımı hiç sanmıyorum fiyatı nedir kaça baglattınız bide ne yakıyo km de tşk.....

Hayatı Bey,
Geç cevap verebildiğim için kusura bakmayınız lütfen.
Uzun zaman olduğu için ne kadar ödediğimi net olarak hatırlayamıyorum, ancak arzu ederseniz işlemi yapan Tufan Usta'nın cep telefonunu size iletebilirim.
Kendisi ile birebir konuşup detay bilgi alabilirsiniz.
Yakıt durumuna gelince, benim makinada prins ile 1996 Model 4.3 Vortec motorda şehir içinde 16~18 lt LPG yakıyordu. Bu rakam trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak
%10 artma veya azalma gösterebiliyor.
Elimden gelebilecek başka bir yardımım olabilirse lütfen çekinmeden haber veriniz.

Saygılarımla,

Burak Dirican

BURAK bey ilginize çok tşk ederim ustanın tlf verirseniz bi görüşürüm neden olmasın gelir orda baglatırız saygılar........

Hayati Bey,
Özelden iletişim bilgilerini ve firma adını yazdım.
Reklam olmaması adına burada detaylarını vermiyorum. Firma adı ile internette aratırsanız web sayfasınıda bulabilirsiniz.

Saygılarımla,

Burak Dirican

Hayati Bey,

LPG dönüşümünü yaptırdınız mı?
evet ise hangi marka / yakış / sorunlar / fiyat
konularında bilgi verebilir misiniz?

Hayati bey merhaba,
İstanbul ' a yolunuz düşer mi bilemiyorum ama alternatif olarak size bir LPG ustası tavsiye edebilirim. Kendisi LPG konusunda problemli araçların sorunlarını çözmede belli bir yere ulaşmış bir ustadır. İnsani yanını zaten hiç söylemeye gerek yok. Ustalık sadece montaj yapmada değil bunun sonrasında kalıcı çözümler üretebilmektir.

Raif Usta

Akış Akaryakıt Otomotiv Ve İnsaat Tic.Ltd.Şti

Adres : Ayazağa Mah. Atatürk Oto San. Sit. 2. Kısım 22. Sokak
No:752 - 753 Maslak / İstanbul

Tel : +90 212 276 06 03
Fax : +90 212 276 06 04

Saygılar sunarım ...

Yok daha taktırmadım taktırmam için bursa dışına çıkmam gerekecek herhalde.......

jorcy' Alıntı:
Yok daha taktırmadım taktırmam için bursa dışına çıkmam gerekecek herhalde.......

peki şu an benzin ile ne kadar yakıyor araç?
100 km de ortalama kaç lt?
bir de yol bilgisayarı var mı bunlarda?

bende düşünüyorum da almayı bu hafta 1 tane bakacağım onun için merak ettim
tavsiye eder misiniz?

yakıt konusunda şehir içi 900 şehir dışı 700 yakıyo benzinde yol bilgisayarı yok ben memnunum tavsiye ederim çok sayıda jeep kullandım bundan aldıgım keyifi rahatlıgı hiçbi arabada bulmadım

resimler 028.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler