Herkese selamlar
Bir suburban buldum
araç offroad da kullanılmamış temiz sayılır yalnız ön çekerleri çalışmıyor
7000 civarı bir rakam istiyor sahibi nasıldır bu araçlar bilgi verirmisiniz alınırmı son sahibi olurmuyuz parça durumu varmıdır pahalımıdır .
ilk alim maliyetinin ucuzluğuna aldanmamanızı öneririm.arazi çalısmiyorsa en az 1000 tl, on hublar arizaliysa en az 500 ......
Ornekler uzae gider.yurur sorunu vs olmayan bir araca yonelmenizi oneririm. Yakit seviyesi. 60-70 krs km'de.bir başka nokta, alip satacam yada kar edecegim dusunceniz varsa hic almayin
Tek kari verdigi keyiftir bu tur araclarin.
Abi dün son mesajı attıkdan sonra getirdiler 1 saat kullandım süper zevkli motor her tarafdan yag atıyor son nokta su kaynattı
Çok teşekkürler.
yardımlarınız için
Hayırlısı olsun.Tüm sistemleri faal, dolu bir araca yönelin eğer bunlara niyetiniz varsa. Malum sitede benim aracın ve sitemiz üyesi salim arkadaşın ilanlarıda mevcut.Dolu sorunsuz fazla el değmemiş bir araç alın.Sevgiyle saygıyla.
ilk alim maliyetinin ucuzluğuna aldanmamanızı öneririm.arazi çalısmiyorsa en az 1000 tl, on hublar arizaliysa en az 500 ......
Ornekler uzae gider.yurur sorunu vs olmayan bir araca yonelmenizi oneririm. Yakit seviyesi. 60-70 krs km'de.bir başka nokta, alip satacam yada kar edecegim dusunceniz varsa hic almayin Tek kari verdigi keyiftir bu tur araclarin. :)