bildiğim kadarıyla uygulanabiliyor ama randıman konusunu bilemiyorum..dr_musty' Alıntı:selamlar.. 2006 model subaru forester turbosuz olan araca chip tuning ya da box tuning uygulanabiliyor mu?
mossin nagant' Alıntı:chip de yapılır ama dediğiniz gibi olay sakata girebilir.
sprint booster taktırın iyi olur...
bide güzel bir açık hava filtresi...
performansda belirgin artış olur.
açık hava filiresinde hava girişi daha fazla oldugu için sürekli kullanımlarda maf sensörünüzde arıza çıkabilir diye yetkılı servisteki usalar bana bilgi verdiği için bende açık hava fılıtresını söküp kutu içi K&n filitresi taktım..mossin nagant' Alıntı:açık hava filtresi ise aracınızda bulunan kutu içindeki hava filtresinin yerine motorun daha fazla hava almasını sağlayacak geçirgenliği daha fazla bir filtre dir. bunu kullandığınızda aracınıza giren hava miktarı fazlalaşacağı için daha yüksek yanma gücüne çıkabilir. buda extradan güç demektir.
mossin nagant' Alıntı:sprint booster sizin aracınızın gaz tepkimesini hzılandıran bir elektronk devre.aracınızda gaz teli olmadığı için bunu elektronik olarak tepki hızlandırması yapıyor.
bu linkten inceleyebilirsiniz.
http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster
açık hava filtresi ise aracınızda bulunan kutu içindeki hava filtresinin yerine motorun daha fazla hava almasını sağlayacak geçirgenliği daha fazla bir filtre dir. bunu kullandığınızda aracınıza giren hava miktarı fazlalaşacağı için daha yüksek yanma gücüne çıkabilir. buda extradan güç demektir.