muhsin27' Alıntı:2001-2003 arası benzinli bir chreokee düşünüyorum,ağırlık olarak şehirde kullanacağım,hafta sonu veya özel günlerde yayla,köy gibi arazi olacak. motor seçeneği yakıt farkları kronik arıza olasılıkları vs.konularda yorumlarınızı rica erderim.
muhsin27' Alıntı:2001-2003 benzinli bir chreokee düşünüyorum,ağırlık olarak şehirde kullanacağım,hafta sonu veya özel günlerde yayla,köy gibi arazi olaacak. motor seçeneği yakıt farkları kronik arıza olasılıkları vs.konularda yorumlarınızı rica erderim.
mjeliada' Alıntı:benim ikinci sahibi olduğum hiç lpg takılmamış 93 grand cherokee zj var. Gayet kullanılmış sürülmüş ama boya bile yok. bakımları filanda güzel yapılmış ama yıllara bağlı olarak bazı şeylerin değişmesi yenilenmesi gerekiyor. Satarmıyım? SatmamMuhtemelen ben ölene kadar da benimle kalacak
![]()
Koşumda da yeni kasa civic var, arabasının tavan çizgisi benim ufaklığın cam hizasının bile altında kalıyor ;D ;Dmjeliada' Alıntı:kapımda 2010 civic elegance var![]()
mustafa bilge' Alıntı:arkadaşımda boyasız 1997 model grand cherokee var ama motoru 5,7 litre lpg takılmamış 97000 milde cd ve kaset çalar orjinal teybi ve direksiyonda kumandalı modeli ve garaj kumanda tanımlama sı var far sensörü arkada orjinal çeki demiri 16 inc jantı ve arabada hiç boya yok kolumandan ekspertiz yapılır araç yaklaşık olarak 9 yıldır kendisinin babası kullanıyordu düşünürsen beni ara 0 552 9000900 aracın rengi bordo