CHREOKEE almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhsin27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,064

muhsin27

Yeni Üye
2001-2003 benzinli bir chreokee düşünüyorum,ağırlık olarak şehirde kullanacağım,hafta sonu veya özel günlerde yayla,köy gibi arazi olaacak. motor seçeneği yakıt farkları kronik arıza olasılıkları vs.konularda yorumlarınızı rica erderim.

Etiketler
Ynt: CHREOKEE almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

muhsin27' Alıntı:
2001-2003 arası benzinli bir chreokee düşünüyorum,ağırlık olarak şehirde kullanacağım,hafta sonu veya özel günlerde yayla,köy gibi arazi olacak. motor seçeneği yakıt farkları kronik arıza olasılıkları vs.konularda yorumlarınızı rica erderim.

Bu aracın motor hacmi köy yayla yolları için biraz fazla değil mi? Bence daha ekonomik bir araç bulabilirsiniz bu tarz geziler için.

evt bende kürşat beye katılıyorum cheroke yaylaya fln gitmek için biraz motor hacmi büyük gelir bencede bi suzuki yada mitsubishi daha mantıklı olur kanaatindeyim hem motor hacmi hem yakıtı hemde işletme maliyeti açısından

Aramıza hoş geldin muhsin 27 kendini tanıtsaydın iyi olurdu.Gazianteplisin galiba aracı nerde kullanacaksın biraz açıklama yaparsan ben ve arkadaşlar daha yardımcı oluruz .selamlar.

muhsin27' Alıntı:
2001-2003 benzinli bir chreokee düşünüyorum,ağırlık olarak şehirde kullanacağım,hafta sonu veya özel günlerde yayla,köy gibi arazi olaacak. motor seçeneği yakıt farkları kronik arıza olasılıkları vs.konularda yorumlarınızı rica erderim.

hocam sorularının tüm cevapları site içinde epey mevcut...güzel araç, parasının arabası değil bunu rahatça söyleyebilirim..biraz siteyi kurcalayın aradığınız cevapları bulamazsanız yardımcı oluruz, spesifik sorularınıza da elimizden geldiğince cevap vermeye çalışırız...
aracınızın kasa kodu WJ bu 2 harfin geçtiği konularada bakın...

Cherokee 5,2 v8 Almak İstiyorum Önerileriniz

arkadaşlar bu siteyi tesadüfen buldum ve kısa bir incelemeden sonra bende sizlere dahil olmak istedim,sizler gibi bir off road düşkünü ve cherokee hayranıyım,fakat bu güne kadar bir cherokeem olmadı oldukça yeni olmak koşuluyla bir cherokee 5,2 v8 almak istiyorum 1996 ve 1999 arası bir model fakat bana bu konuda ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz teknik olarak dökülmemiş sorunsuz bir aracı nereden ve nasıl bulabilirim bazı araç siteleri var fakat teknik destek veremiyorlar sadece dıştan görüntü..bu arada aracı off road yapmak için degil (hafif yollu dag tepe mutlaka yaparım fakat )esasen uzun yolda asfaltta ailemle beraber kullanabilecegim beni yolda bırakmayacak yolculugu işkenceye döndürmeyecek gürültüsüz (fısır fısır öncesinde sorento kullandım ondan örnek)rahat konforlu ve güçlü bir 5,2 nereden ve nasıl bulurum bir yol gösterebilirmisiniz

Ynt: Cherokee 5,2 v8 Almak İstiyorum Önerileriniz

öncelikle acele etmeden...mümkünse ilk sahibinden olmadı en fazla 2. sahibinden...sonra iyi bir ekspertiz ve bakım....ancak bu şekilde yolda kalmadan huzurla binersin...bir de lpg takılmamış olursa ilk takan sen olursan çok daha iyi..hemen bulunmaz..vergisel olarak şu anda 96 model avantajlı....97 modeller 2012 de 1 basamak daha düşecek vergi olarak

Bu konuya bir göz atın dilerseniz, Mert'in belirttiği herşey bu araçta var gibi ::smiley: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64569.0

benim ikinci sahibi olduğum hiç lpg takılmamış 93 grand cherokee zj var. Gayet kullanılmış sürülmüş ama boya bile yok. bakımları filanda güzel yapılmış ama yıllara bağlı olarak bazı şeylerin değişmesi yenilenmesi gerekiyor. Satarmıyım? Satmam :smiley: Muhtemelen ben ölene kadar da benimle kalacak :smiley:

mjeliada' Alıntı:
benim ikinci sahibi olduğum hiç lpg takılmamış 93 grand cherokee zj var. Gayet kullanılmış sürülmüş ama boya bile yok. bakımları filanda güzel yapılmış ama yıllara bağlı olarak bazı şeylerin değişmesi yenilenmesi gerekiyor. Satarmıyım? Satmam :smiley: Muhtemelen ben ölene kadar da benimle kalacak :smiley:

Gerçekten ciddimisin? aslında bende öyşe düşünüyorum, ya acaip bir bağ kurdum araç ile eşim kullanamıyor, o ayrı otoparkta kaldı öyle, hafta içi 1 gün ben , birde hafta sonları kullanıyorum, içim satsammı acaba diyor, diğer yanım aslan gibi araç kapıda dursun bir 4x4 e nezaman ihtiacın olacağı bellli olmaz diyor ...valalhi sabah uyandığımda 2010 model 50 bin tl ye yeni aldığım octavia ya bakmıyorum direk camdan aslanıma bakıyorum .. heybeti ile duruşu ile .... Sardınız başıma bu aracı :smiley:

kapımda 2010 civic elegance var :smiley: üstelik ekonomik. ama 93 model 5.2 grand cherokee daha çok hoşuma gidiyor. üstelik milletin lafı ; kızım daha direksiyonu zor çeviriyorsun.. ama napiyim çok seviyorum :smiley:

mjeliada' Alıntı:
kapımda 2010 civic elegance var :smiley:
Koşumda da yeni kasa civic var, arabasının tavan çizgisi benim ufaklığın cam hizasının bile altında kalıyor ;D ;D
İkinci bir aracım yok ama olsa da binmek istemezdim herhalde. Zaman zaman çarşıya markete giderken kullanacak ufak bir arabaya ihtiyaç olmuyor değil aslında. Ufaklığın bagajına da sığacak Alto veya Smart tarzı küçük bir bir araba arayışı içindeyim :D

kaç paranız var? yada bu araç için kaç para bütçeniz var...yani ne kadar para o kadar iyi araba

arkadaşımda boyasız 1997 model grand cherokee var ama motoru 5,7 litre lpg takılmamış 97000 milde cd ve kaset çalar orjinal teybi ve direksiyonda kumandalı modeli ve garaj kumanda tanımlama sı var far sensörü arkada orjinal çeki demiri 16 inc jantı ve arabada hiç boya yok kolumandan ekspertiz yapılır araç yaklaşık olarak 9 yıldır kendisinin babası kullanıyordu düşünürsen beni ara 0 552 9000900 aracın rengi bordo

mustafa bilge' Alıntı:
arkadaşımda boyasız 1997 model grand cherokee var ama motoru 5,7 litre lpg takılmamış 97000 milde cd ve kaset çalar orjinal teybi ve direksiyonda kumandalı modeli ve garaj kumanda tanımlama sı var far sensörü arkada orjinal çeki demiri 16 inc jantı ve arabada hiç boya yok kolumandan ekspertiz yapılır araç yaklaşık olarak 9 yıldır kendisinin babası kullanıyordu düşünürsen beni ara 0 552 9000900 aracın rengi bordo

97 yılında 5,7 diye bir motor versiyonu yoktur, 5,2 dir....
o telefon numarası ne güzel öyle....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR