CHREOKEE almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhsin27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,075
Ynt: Cherokee 5,2 v8 Almak İstiyorum Önerileriniz

Ne oldu Mustafa bey? pek iddialı konuşuyordunuz? buradan bir özür yazısını söylemeden yazmalıydınız ama söyledim artık çok geç...siz inancınızı kaybetmeyin 5,7 ye 500cc kalmış şunun şurası... :smiley:

Etiketler

Sayın S40euro, cidden müthiş bir bilgi birikiminiz var bu araçlar hakkında. Ellerinize sağlık.

Peki VIC doğrulama numarası 2 yerine 3 olunca ne anlama geliyor? Bu konuda da müsait olduğunuzda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar,

Bilgilendirme için teşekkürler...

Ben de bir GC almaya hazırlanıyorum...
Ancak aracı çok tanımıyorum, araştırmaktayım...

Buradan yaptığım ön yoklama sonucunda 2002-2003 2.7 CRD mantıklı görünmeye başladı bana...

Sadece caddede ve ayda 1500 km yol yapıyorum...Off road yok...
Arıza ve servis-yedek parça uğraşısına fazlaca zamanım yok...yani sorunsuz bir seçim yapmalıyım

önerileriniz için teşekkürler şimdiden

Dr SS

selimsarper' Alıntı:
Arkadaşlar,

Bilgilendirme için teşekkürler...

Ben de bir GC almaya hazırlanıyorum...
Ancak aracı çok tanımıyorum, araştırmaktayım...

Buradan yaptığım ön yoklama sonucunda 2002-2003 2.7 CRD mantıklı görünmeye başladı bana...

Sadece caddede ve ayda 1500 km yol yapıyorum...Off road yok...
Arıza ve servis-yedek parça uğraşısına fazlaca zamanım yok...yani sorunsuz bir seçim yapmalıyım

önerileriniz için teşekkürler şimdiden

Dr SS

Dostum aracın geçmişi temiz ise o modeldeki araçları caddede kolay kolay hırpalayamazsın, o araçlarda hem GC sağlamlığı hem Mercedes motoru var, bundan iyisi şamda kayısı.

Tolga teşekkür cevap için....

Hiç amerikan kullanmamış birisi olarak yola çıktım....

Bir 5.2 nin keyfini 2.7 dizelde bulmak mümkün mü ??
8-10 yıllık bir araç almakta iken....4.7 veya 5.2 mi 2.7 dizel mi sorunsalı.... ;)

sevgiler

Sayı S40euro sizi tebrik ederim müthiş bir bilgi donanımınız var ......yazdıgınız açıklamayı kaydettim ileride referans ve özellikle ruhsat bilgi kontrolü için checklist olarak kullanmayı düşünüyorum ... sizler gibi donanımlı insanların bulundugu bu siteyi keşfetmiş olmaktan dolayı çok mutluyum ...hakeden herkese teşekkürler

selimsarper' Alıntı:
Tolga teşekkür cevap için....

Hiç amerikan kullanmamış birisi olarak yola çıktım....

Bir 5.2 nin keyfini 2.7 dizelde bulmak mümkün mü ??
8-10 yıllık bir araç almakta iken....4.7 veya 5.2 mi 2.7 dizel mi sorunsalı.... ;)

sevgiler

şuaraya bi göz atın epey yazı var orada sizde tam olarak faydalanacaksınız eminim..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65603.0

kulaksizcumhur' Alıntı:
Sayın S40euro, cidden müthiş bir bilgi birikiminiz var bu araçlar hakkında. Ellerinize sağlık.

Peki VIC doğrulama numarası 2 yerine 3 olunca ne anlama geliyor? Bu konuda da müsait olduğunuzda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

Herhangi bir anlami yok aslinda.

Bu dogrulama numarasi sadece USA icin gecerli. VIN uzerinde ki rakkam ve harfler matematiksel bir algoritmaya sokuluyor ve sonuc ile bu dogrulama numarasi karsilastiriliyor. Eger ayni ise VIN dogru. Yok degil ise o zaman VIN de bir hata var demektir.Ayni TC Kimlik numarasinda yada kredi kartlarinda oldugu gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR