Chrysler İflas Açıklarsa Jeep'lerimiz Ne Olacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan flying surfer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,768

flying surfer

Build it! Run it! Break it! Fix it! REPEAT!
Yer
Ankara
Web
www.teklifborsasi.com
Arkadaşlar, Rover firması kapandığında elinde bu arabalardan olup ta herhangi bir tecrübesi olan var mı? Bu hafta Chrysler'in iflası bekleniyor. Gerçi Fiat ile konuşuyorlarmış, ama...

Peki iflas açıklarsa bizim Jeep'ler ne olur? Yedek parça falan nereden buluruz? Değerleri Rover gibi 3.000 - 5.000 TL'ye düşer mi acaba? Ne dersiniz?

Etiketler

Ynt: Chrysler İflas Açıklarsa Jeep'lerimiz Ne Olacak?

Son dakika kurtarma operasyonu yaparlar devlet eliyle olur biter. jeep'i batırmazlar. Velev ki battı bir oto programında izlemiş ve dinlemiştim. Bir araç seri üretime geçmiş ise öncelikle yedek parça stoğu en az 10 yıllık üretildikten sonra satışa çıkartışıyormuş. Bu yanlış anlamdı isem kanuni bir zorunlulukmuş.

Benim bir sürü roverı olan arkadaşım var kaç yıl oldu batalı parça sorunu yaşamıyorlar. Bu değer düşme nedeni ilk an tepkisinden ibaret bir kaç ay sürer geçer. Şimdi nerde üçe beşe rovar varsa alalım iki üç tane. :smiley:

ABD GM ve Chrysler in batmasına izin vermez diye düşünüyorum . Bu şirketler ABD nin çok büyük ve çok işçi çalıştıran şirketleri .... Batışları çok büyük bir şok dalgası yaratır . Birşekilde Devlet eliyle kurtarılacağına katılıyorum .

Hatta fiat ortakolacaktıda Devlet ortaklıkoranını yüksek buldu ve iş askıda kaldı ...

http://s585.photobucket.com/albums/ss297/atokatates/?action=view&current=neolcak.flv

:smiley: :D ;D Bişey olmaz, korkmayın.... :smiley: :D ;D​

Hocam Hİndistanlı falan bir derece ama Fiat alırsa kendi adıma ne kendim ne ailedekilere sıfır jeep aldırmam . Bu durumda artık jeep'de fiat bayilerinde satılır heralde. Jeep panda :mad:

Gerçi İflas yardımı alacakmış , onun için başvuruyormuş . Yani kapıya kilit vurup gitmiyorlar . Birde şu varki Şuan ABD hükümeti çok ciddi yardım paketleri dağıtıyor . Tabi ki bu paketleri kapmak için şirketler uğraşıyor ;)

Diğer modelleri bilmem ama XJ şu anda sıfır olarak Çin'de üretiliyor. Motor dışında her şey bulunur sanıyorum ;D

bişeycik olmaz chyrsler e yardım pastasından pay kapmaya çalışıyolardır
fiat alsa chrysleri ben biterim :D benim arkadaş birmotun muhasebecisi acayip dalga geçiyorum fiatı var cj ile kovalıyorum :D :D

Fiat Ferrariyi, Tata Land' i aldı. Bunun marka prejtiji ile alakası olamaz. Bu tür evlilikler yapılıyor.

MC' Alıntı:
Diğer modelleri bilmem ama XJ şu anda sıfır olarak Çin'de üretiliyor. Motor dışında her şey bulunur sanıyorum ;D
1994 peugeot 405 SRİ kullanıyordum, 2004 yılında Tahran'a gittim, havaalanından çıkınca şok oldum, her tarafta benim arabanın aynısı ve birçoğuda yepyeni.Adamlar arabalara ne güzel bakmışlar diye düşünmüştüm meğer İran'da sıfırı üretiliyormuş.

Hocam derdim marka prestiji değil . Fiat araçlar ve servisleriyle ilgili kendi adıma kötü anılarım var ki birçok fiat kullandım sıfır aldığımda oldu ikinci elde ...

Ayrıca İtalyada gördüm ki adamlar aynı bize benziyor . Genelleme yapmak yanlış belki ama , baştan savma iş yapmayı seviyorlar bizim gibi ... :D

Ferrari başka bir kategori tabi ama mesela alfa 156 dan hoş hoşlanmamıştım kalite olarak ...

Ne yapalım olmazsa 4x4 Panda alırız artık ...

Herkese selam ...
Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR