KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar;
Elimde defender 110 kasanın kapısı kaputu koltuğu şanzumanı iç döşemesi jant lastik bir çok parçası mevcut Bu parçalara sahip olmayan bir defender bulup parçaları değerlendirmek istiyorum düz dizel olması önemli. Ankara ya gitsek böyle bir araç bulabilirmiyiz?
Arkadaşım bir hafta önce Ankaradan geldi, koca Ankarada 1 adet hurda def 110 bulabildi onun da tavanını arka çamurlukları vs aldı. Pikap çok var kapalı kasa şu an yok bildiğim.
bendede motor alt takım camlar trımler kapı koları vs bır dunya parca var bende buları neyapacagıma henuz karar vermedım motor paneraı gibi bugy falanmı denesem diye dusunuyorum birde lt 77 sanzuman var bır şase bulabilirsem
ben yeni araç topluyorum bir kaç parçaya ihtiyacım olacak lazım parçalar halen var ise ilgilene bilirim
torpido,gösterge saat cercevesi,radyötör ön panel çerçevesi,radyötör üst bağlantı sacı vs. parcalar elinde olan arkadaşlar irtibata geçmek için numara yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Bende defender olayına yeni girenlerdenim, otomobil gibi düşüdüğümden midir bilemiyorum.
Ama iç trimler ve döşemelerdeki yırtık,kırık, çatlak patlak durumlardan dolayı bir türlü keyifle binemiyorum.
Bu anlamda malzeme konusuna ben de talibim.
Selamlar..