CJ 2.BAHAR OPERASYONU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mybrada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,501
Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Diğer tarafta şase daha önce kumlanıp epoksi astarı atılmıştı.
Toro indirilip komple bakımdan geçip conta değiştirilip yeni baskı balatası takılarak yerine konuldu.

20120509_124220.jpg

20120509_124239.jpg

Etiketler

allah kolaylık versin.araç zaten on numara bir araçtı.şimdi onüç numara bir araç olacak.ama bence şahsi fikrim.eski rengi gayet hoş ve sıradışı idi.çok beğenmiştim aracınızı.

zeynelyesilbas' Alıntı:
allah kolaylık versin.araç zaten on numara bir araçtı.şimdi onüç numara bir araç olacak.ama bence şahsi fikrim.eski rengi gayet hoş ve sıradışı idi.çok beğenmiştim aracınızı.
Evet güzeldi ama dağişiklik iyidir.Önceki renk mat tı biraz da parlak kullanalım dedik.
Bir araç daha hazırlıyoz o çook farklı olacak.
Bitince güzel olacağını düşünüyoruz.

7.gün macun ve zımpara işleri az önce bitti.Yarın son astar atılacak.Macun çok güzel oldu jeep sanki fabrikadan çıkmış gibi oldu kağıt gibi macun olunca daha bi güzel gözüküyor.

Malesef arkadaşlar mecburi ara verdik.
Perşembe ünü jeep'e bakmaya ittik soluğu hastanede aldık.
2. Kalp krizinide geçirdik.Biz hastanede iken.
Aracın macunu birleşme megesleri,zımparası ve son kat astarıda atılmış.
Yarın anjiyo ve stent takılması için hastanedeyim ama içim rahat etmedi öyle bi uğrayayım dedim.
Kupa şaseye konmadan motor bölümünün ve davlunbazlarınastar boyasınıda atmışlar.
Ben hastanedeyken aracı boyayıp ben çıkana kadar bitireceklermiş.
Hayırlısı yarın şu kalpbimizin yenilemesinide yapalım 2 yaşlı kurt beraber dönecek dağlara :smiley:))

DSC_5613.JPG

DSC_5614.JPG

DSC_5615.JPG

DSC_5616.JPG

DSC_5617.JPG

ormanci1907' Alıntı:

Onurcum ön panjur iyi oldu.Babana selamlarımı ilet.İnşallah bi aksilik olmassa pazar günü görüşürüz.
Araç boya işi bitsin gelecem ona.Onla ilgili bi kaç işimiz olacak.Çayıda muhabbeti de güzeldi. :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR