Cj-5 Alacağım Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burhankaya1935 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,956
Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım

bugraercan' Alıntı:
ozaman sorun yok, pazarlık ederken o aracın o hale kaç paraya getirildiğini düşünün ve karşı tarafa hak verin :smiley:

Sert bir şekilde offroad yapmış araç daha çok hırpalanmıştır bunu da unutmayın.

her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun.
tesekkurler.bakalım yarın test surusu yapacagım.olumlu olursa hersey kısa zamanda bır cj sahıbı olacagm..

Etiketler

merhabalar,

bende herkes gibi bu cihazın sevdalılarındanım fakat sizden yardım istiyorum.

örneğin insanların satış ilanı verdiği sitelerin hepsini tarayarak bu aracı araştırdım fakat gittikce araç hakkında hiç bilgim olmadığını fark ettim. san eseride bu siteyle tanıştım göz gezdirdim.

neyse uzun lafı kısası :smiley: bu aracın sahibi olmak ve şehir içi dışı bu araçla gezmek, aracı gezdirmek istiyourm :smiley:

neye dikkat etmem gerekir öncelik nedir bu aracı alırken bana fikir verebilecek olan var mıdır ?

öncelikle nasıl bişe alacağınıza karar vermek için araçları görün misal bana cj5 dar geliyor koltuk arkaya gitmez vs gibi hadikapları var veya genelde herkes hazır araç al diye görüş bildirir ama alınan aracada keyfinize göre işlem yaptıtsanız bu seferde gene masraf etmiş olacaksınız bütçeniz gayet iyi o paralara cok iyi araç çıkar ortaya ve ucuza araç alıp yaptırısanız lego gibi oynarsınız araçla zevkinize göre araç yapmış olur ve neler yapıldığınıda bilirsiniz herhangi süprizlede karşılaşmazsınız ve alacağınız aracı mutlaka iyi inceleyin iyi araşdırın ne olursa olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR