Cj-5 Almak Alıp - Toplamak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan relance34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,658

relance34

Yeni Üye
Merhaba, sizlere bikaç sorum olacaktı fikirlerinizi tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Birkaç aydır benimde bir cj-5 im olsun haftasonları dağa bayıra çıkayım gezip dolaşayım vb. sebeplerle cj-5 ilanlarına bakıyorum. Zevk için alacağımdan ötürü göze de hoş gelmesini istiyorum. İlanlara baktığımda benim istediğim araç için 30-40 bin TL fiyat biçiyorlar. Bir kaç arkadaşıma danışınca git istediğin modelin/motorun hurdasını al sonra kafana göre topla dediler. Fakat 77-80 model arasında en düşük fiyat 6-7 bin TL bu parayı vermeye de kendimce acıyorum çünkü nasıl olsa baştan aşağı yenilemeyi düşünüyorum.
Siz bana ne önerirsiniz? cj-5 inizi nası toplattınız maliyeti ne kadara çıkıyor? 10-15 bin TL ye cj-5 imi istediğim şekle ve sıfır haline dönüştürebilir miyim? (Parçaları yurtdışından daha ucuza getirme şansım var.)
Veya aracı toplatma konusunda konusunda danışıp bilgi alabileceğim istanbul anadolu yakasında bildiğiniz jeepci var mıdır?

3924233529_459055085a_z.jpg

Direk olarak bu arabayı istiyorum dan ziyade böyle birşey istiyorum, araç resmini bu yüzden koydum.

Etiketler

Ynt: Cj-5 Almak Alıp - Toplamak İstiyorum

atılgan nerde nasıl toplayacağına bağlı olarak maliyet değişir :smiley:))

arkadaşlar bi yurt dışı sitede cj lerin fiyatlarına baktım keşke bakmasaydım... inanılmaz ucuz yaaawwww. kralını herşeyi yapılı full 15. 17 arası ama full yani

sevgili arkadaşım 19000 e yapılı bir cj5 aldım,kendim zevkime göre ilaveler yaptım(mekanik olarak) bana şu anki maliyeti 33000i buldu hala yapmaya devam etsem uzayıp gidecek o yüzden bu senin kişisel isteklerinle alakalı bir durum yani bu işin dibi yok...

rüzgar 71 aracınızı şahsen gördüm ve biliyorum güzel ve temiz bir araç dediğiniz gibi jeep olayı dipsiz bir kuyu

rektefiyeli cj6 motoru diye bişe olmaz öncelikle 3*8 veya 4*2 cj motoru olur fiyatada gelince faturalı ise herkes kafasına göre bişe ister ama esas konu rektefiyeli derken nasıl rektefiye e dilmiş önemli olan orası cünki bir segman atıp kapayanda rektefiye ettim der komple içinde ne var ne yok değiştirende arasında dünya kadar fark var bunun içind e illa şu fiyat olur denmez

Bir yıl önce bir 79 model CJ 7 aldım şuana kadar yaptığım masrafları toplamaya korkuyorum.... ne 20 ne 30 ;D ;D

iyide onur senin ayptığında kupaon araba yok öyle 3 kuruşa 5 köfte :smiley: ne kadar ekmek o kadar köfte :smiley:

selamlar
20 yıl sonra baba sevdası yarım kalmış cj sevdasını yaşayalım istiyoruz. bu vesileyle sanal ortamdaki fikirleri anlama-yorumlama çalışıyorum. bazı arkadaşların dipsiz kuyu yaklaşımları ve maliyetleri 30 bin üzeri muhabbetini nasıl yorumlamalıyım. Yani 20 bin üzerine nelere para harcıyorsunuz. bu kalemleri nasıl öğrenelim canlı örnekleri ile forumdaki arkadaşlardan öğrenebilirmiyiz

slm arkadaşım 5.000 cj5 aldım 14.000 liara harcadım arbaya kaporta boyada yapmadım cant lastik vinç =4200 yükseltme takoz amortisör =2500 farlar sinyaller sisler elk tesisat =900 şaftlar fren derksiyon =1600 buji platin kablo meksefe distribütör bobin marş motoru şarz dinoması silecek vs =750 defrensiyel şanzuman bakımları yağları contaları teker keçeleri =400
işçilikler yakıt lpg rot ayarları kurtarıcı muayene sigorta palka ruhsat vs 3000 düşünülürse daho dibi olmaz izmitte bir araç var 37000 kayseride masraf edilmiş izmitten aldılar 3000 lişrada burda ettiler aracı 17000 liraya vericekler ön arka kilitli 10 numara bi araç bu masrafları yapmasaydım hiç düşünmeden alırdım. birde başka araç var altına ne yapıldığı yazılmış link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-degerini-bilene-kacmaz-bir-arac-45058867/detay

abcreklam'a
teşekürler... anladım ki toplamak mı yoksa hazır mı almak.... sorusunun tam cevabını bulabilmiş değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler