Cj-5 Almak İstiyorum, Çok Yol Yapınca (50-80 Km) Motor Sıkışır Deniyor ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AVCI_77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,435

AVCI_77

KAÇARAK ÖZGÜR OLUNMAZ
Yer
BALIKESİR/ERDEK
Arkadaşlar bende bir cj 5 almak istiyorum birkaçtane var ama araştırıyorum soruyorum o fiata olmaz diyolar pek anlamadığım için model yazamıyorum uzun şase bitane var 3500 tl istiyolar tüplü ama masraf var kaporta boya ama arazileri çalışıyormuş bitane var çok güzel kısa şase celik cant genişlastik güzel kaporta boya ama 7000 tl :mad:bitane daha var uzun şase idare edr kaporta boya araziler çalışıyor oda 4500 tl ::smiley:karar veremiyorum haaaaaaaa bu arada bi abimiz söyledi onlarda da varmış eskiden arazide çok kulanırsan veya çok km yaparsan yani 50 80 km motor sıkışıyo diyo bide geniş lastik olursa arazide yol alamazsın diyo onların orjinal tırtıklı lastiklerinden tak diyo ama birazda görüntü olsun istiyorum ;D bana yardımcı olursanız sevinirim resimleri yok ama bilmem ben sizlere yardımcı olabildimmi şimdiden çok teşekkür ederim :smiley:

Etiketler
Ynt: Cj-5 Almak İstiyorum, Çok Yol Yapınca (50-80 Km) Motor Sıkışır Deniyor ?..

verdiğim tüm fiyatlar bence saydığın özelliklere göre çok düşük bence wilis tabir edilen 4 silindirli araçların fiyatlarıdır bahsettiğin araçlar anadoluda bu yanlış telaffuz cok var tüm detayları öğrenip söylersen daha faydalı ve ayrıntılı bilgi verebiliriz sana

bu bahsettiginiz araçlar kaç model acaba 3500, 4000 rüya gibi rakamlar bence hiç kaçırmayın derim nerdeyse bu cj ler
2 sini birden alın :smiley: o rakamlara bende 2 cj var lastik jant fiyatına cj güzelmiş

bence 4 cc ile 6cc taksan hiçbir şey olmaz bence 33luk ile 38 e kadar atabilirsin hem cok rahat ediyor toprakyolda hiçbir zarar vermez motora saten zarar verse benim jeep vercek tam 4senedir kullanıyorum hiçbir şikayet yok

Selamlar AVCI_77 ben ankarada bir cj-5 kullanıcısıyım benim aracım 79 model sıralı 6 silindir dedikleri 4200 motor ve üzerinde 33 maxxis lastik var benim aracımla geçen yazın ben ankaradan çıktım Didime kadar gittim ortalama yolda gazalmak dahil 4 veya 5 mola verdim. aracımda enufak bir problem ısın maymış şişmeymiş böyle bişey olmadı. bilgin olsun diye söylüyorum. yağına suyuna bak bu araçlar Allah'dan bir zeval gelmesse yolda bırakmazlar ( araçlar bakımlı ise ) hani ben hala kullanıyorum sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum...

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim araçlar köydeydi gelmişler yarın vaktim olursa resim lerini çekeceğim pc kullanmayı fazla bilmiyorum becerebilirsem foto larını koymaya çalışacam yarın görüşmek üzere ::smiley:

abi bencede fiyatlar uygun ben kendi cj5 imi günlük kullanıyorum. başka aracım yok zaten. bi kaç defa Bayrampaşa'dan Şile'ye kadar gidip geldim o da normalde 80 km galiba.
Hiç sorun çıkarmadı. Üstelik benim aracım tüplü. Zaten Cj ile daha fazla yol yapmak beklenmez. Yanlış anlaşılma olmasın maddiyat açısından :smiley: yoksa dedikleri gibi CJ YOLDA BIRAKMAZ.
Sen yağına suyuna bak gerisine karışma... he aklıma gelmişken bir de deposuna bak :smiley: Ben Bayrampaşa-Şile git gel 65 TL yaktım tüpte...Aracımda da 33x13.5x15 Maksis takılı...

80 model CJ7'm ile (4.200 cc) 35'' lastik ile hiç bir sorun yaşamadan 500 km.yol aldım. Uzun yoldan dolayı sıkıntıyı motor çekmez siz çekersiniz :smiley:

Eğer benim gibi cj aşığı isenizde yorgunluk bile çekmezsiniz. Muhabbetinden hoşlanmadığınız bir arkadaşınız ile nasıl vakit geçirmek istemezseniz bu da aynısıdır. Sevmeniz lazım.

İstanbul'dan İğneada'ya tutunda, Düzce'deki festivalimize kadar hep CJ ile geldim. Hemde 2006 WK Cherokee'ye tercih ederek. Hanım biraz mırın kırın yaptı ama olsun. Düzce'yede CJ ile geldim :D

Fiyatının ucuzluğuna bakıp aldanmayın. Bakımsız ise para ister, tam donanımlı off-roada hazırlayacağım derseniz çoğu araçtan pahalıya gelir. Sonuçta aracı yeniden yapılandırmak yenisini almaktan daha masraflıdır.
Bu hataya düşmeyin, bütcenizi gözden geçirin derim ;)

Bu 50 ila 80 km motor sıkısır kim dedi yaa merak ettim ben kendi aracım olsun diger ark cj si olsun böyle bişey ilkdefa duyuyom
hurafe bunlar ben kontak kapamadan 160 190 km yol gidiyom gazla zaten 1 depoyla okadar gidiyo tek sorun o
gaz olsa 500km de gaz basarım eminim

Yok daha neler Kim demis bunu yahu

Cogu arkadasimiz beni bilir Sileye gelenler canli sahitleridir . 38 inc lastiklerle gittim geldim 1100-1200 km yol yapdim Daha ne olsun ...........

Ufuk bey araç sizin nick resminizdeki gibi modifiyeli 1964 model 1-2 motor varmış herşeyi orjinalmiş enson 7000 olur diyo araç hakıkatten güzel ben avcıyım onun için biraz bende yıpranacak çünki dağ bayır dolaşacağım :eek:

AVCI_77' Alıntı:
Ufuk bey araç sizin nick resminizdeki gibi modifiyeli 1964 model 1-2 motor varmış herşeyi orjinalmiş enson 7000 olur diyo araç hakıkatten güzel ben avcıyım onun için biraz bende yıpranacak çünki dağ bayır dolaşacağım :eek:
Dag bayir dolanmayla bir sey olmaz :smiley: Avcilar genelde arabayla bir noktaya kadar gidip sonra yuruyorlar Gittiginiz grupda baska araba yoksa sadece sizde olacak sa vede kalabalik olacaksaniz CJ5 size uymaz Yok sadece iki kisiyseniz sorun yok :smiley:

Tabiki arkadaşlardada araç var ama hani biraz off road olsun yağmur çamur doğa yı sevdiğim için gezmek peki fiat sizce uygunmu ;)

AVCI_77' Alıntı:
Tabiki arkadaşlardada araç var ama hani biraz off road olsun yağmur çamur doğa yı sevdiğim için gezmek peki fiat sizce uygunmu ;)

Araci gormedim ama cok beklentiniz yoksa normal Saga sola bakin zaten bellidir fiyati :smiley: 3.500 liraligi alip basini agritip sonucda 10.000 liraya getirmekde var :smiley: onemli olan sorunsuz gidip gelmek Anlayan bir ustaya gosterin sonucda av icin kullanilacak Cadde de hava atmiycaksiniz :smiley: birinci sinif olmasi gerekmiyor Bence yeterli

Araç hava atacak kadarda güzel çelik jant geniş lastik metalik yeşil güzel bi araç fiat uygunmu 7000 tl size iyi akşamlar ben çıkıyoru bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler