CJ 5 ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cellatyak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,626

Cellatyak

Yeni Üye
Üniversitede okuyan bir öğrenciyim fazla bir param yok ama cj 5 e hasta oldum kaç zamandır videolarını tenik özelliklerini falan inceliyorum iyi kötü bir tane alacam ama benim için az yakmalı ve offroad zevkini yaşaya bilmeliyim tabi modifiyede yapacam arabama sizce nasıl bir yol izlemeliyim v6 v8 yda dizelinimi almalıyım yardımlarınızı bekliyorum

Etiketler
Ynt: CJ 5 ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ

öncelikle aramıza hoşgeldin,
herşeyden önce teknik olarak CJleri araştır öğren arkadaşım, gezenbilirdeki bilgilerle cj aniklopedisi oluşabilir yeter ki biraz araştır ve oku.(cj serileri, motorları, şanzıman, diferansiyelleri, modelleri vs.)
(bir yanlışı düzeltelim yanlış devam etmesin cj de v6 TR de yok geneli düz 6 silindir veya düz 4 silindirdir V8 i de nadir vardır)

nacizane tavsiyem öğrenci isen ve ciddi bütçen yok ise CJ ye hiç bulaşma, bu araçların dizeli de lpglisi de öğrenci harçlığı ile doyurulacak gibi değil,
illaki 4x4 olsun istiyorsan samurai yada tek kapı vitaralara bak derim her konuda çok daha ekonomiktirler

karar ve bütçe senin iyi düşünmeni tavsiye ediyorum...

Ben iyi bir aslan beslemek istiyorum ama. parçalarıda yurt dışından çok daha uyguna alabilirim kendimi zorlıyacam ama olsun. genel bir araştırma yaptım ama yakıt konusunda herkez farklı konuşuyor bunun en hesaplısı hangi grubu ?

merhaba sayın cellet yak arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin
cj alacaksan 78 ve üstü bi model almanı tavsiye ederim yurt dışından parça getirtebilme imkanın varsa ne mutlu sana siz almadan almış sayıldınız bile

bakk kesinlikle unutma bi otomobıl rahatlıgını asla bulamazsın. gürültültüden kendı sesini bile duyamazsın:smiley: he tamm koca koca lastık takarsın gıder gider amayakıtıda çeker:smiley: aslında ögrencıysen uzak dur ama yok ılla alıcamd ersen allah kolaylık versin

Gürcistana girme çıkma imkanım var ucuza alıp orda toplatmayı düşünüyorum

öğrenci arkadas öncelıklı hedefın okulu bıtırmek olsun jeepler masraflı ve kendını seven bırıne yaranır senın butcen kaldırmaz sıkıntıya gırersın derslerın aksar ve gurcıstanda bu jeeplerden olmaz parça bulamazsın bılmedıgın seyler olabılır bulasma bır surelıgıne

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR