hasanfb
JEEP ˙·٠•★
Ynt: CJ-5 imi Topluyorum; Tavsiyeleriniz !..
Öncelikle cj5 üstündeki motor orjinal 6 silindirli motorumu.Düşük motor varsa lastikler ağır gelebilir arazide iş yapmaz..
Ünal abinin dedikleri gibi 35'' lastikleri çamurluk içine yerleştirmek sorun olabilir gerekli yükseltmeyi profesyonel birini bularak gerekli ekipmanları(pitman kolu,fren hortumları vb.) değiştirmesi gerek...Yükseltmede gezme yapabilir....
Muhtemelen arka defransiyel amc 20 önler ise amc 30 dur...Şapkalı aks (tekparça aks)uygulaması varmıdır bilmiyorum ama yoksa takılması iyi olur...
Bu arada araya flanş lazım olacak yoksa lastik dönüşlerde içeriden makas küpelerine kadar sürtme yapabilir..
Daha çok detaylar daha var yardımcı olacaklardır..
Selamlar aramıza hoşgeldin ...chala' Alıntı:herkese selamlar.
1995 yılından bu yana 79 model cj5 im var. aracımı izmir de yeniden topluyorum, konunun üstadlarına birkaç şey danışıcam. birincisi, aracıma 35' maxxis lastik aldım. bu lastikleri takarken mutlaka yapmam gerekenler nelerdir, direk takamaz mıyım? ayrıca yeni bir yarım motor aldım, ruhsatta eski motor 1600 cc olarak işli, yeni motoru nasıl işletmeliyim ki yine 1600 cc yazsın. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Öncelikle cj5 üstündeki motor orjinal 6 silindirli motorumu.Düşük motor varsa lastikler ağır gelebilir arazide iş yapmaz..
Ünal abinin dedikleri gibi 35'' lastikleri çamurluk içine yerleştirmek sorun olabilir gerekli yükseltmeyi profesyonel birini bularak gerekli ekipmanları(pitman kolu,fren hortumları vb.) değiştirmesi gerek...Yükseltmede gezme yapabilir....
Muhtemelen arka defransiyel amc 20 önler ise amc 30 dur...Şapkalı aks (tekparça aks)uygulaması varmıdır bilmiyorum ama yoksa takılması iyi olur...
Bu arada araya flanş lazım olacak yoksa lastik dönüşlerde içeriden makas küpelerine kadar sürtme yapabilir..
Daha çok detaylar daha var yardımcı olacaklardır..