CJ-5 mi? CJ-7 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gkr3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,303

gkr3

Ana Kamp
Selam
Başlıktada belirtiğim gibi konu gayet açık.Sizlere danışmak istedim.Sizce hangisi.Nedenleriyle yazarsanız çok sevineceğim.
Not:uzun bir süre tek araç olarak kullanılacaktır.Araziye genellikle fazla çıkılmayacaktır.Yanlız hiç çımyacağım anlamındada değil.En genel olarak açıklıyım asfalt kullanımı ağır basacaktır.
saygılar

Etiketler

Ynt: CJ-5 mi? CJ-7 mi?

selm arkadaşalr bence cj7 cunkü cok guzel oynamaya geliyor yukseltmeye istersen buyuk lastik atabilirsin cj5 de ise yuksetme yuksetemezsin yuksetsen bile cok araza verir arazida saymaya cok şeyler var ama kelimeler yetmez

ben CJ5 derım ufak oldugu ıcın. ama tek arac olarak dusunuyorsan ıyı dusun bende bayadır dusunuyorum :smiley: pek konforlu sayılmaz bırde 4.2 motoru unutmamak lazım :smiley:
Kullanan arkadaslarımızda tecrubelerını ve yorumlarını esırgemezler.

bence cj7 derim cj5 e göredaha uzundur içi daha ferahtır arka koltuktakilere ferah bir oturma alanı sunar kapı yapısı u tipi olduğu için daha rahat inip binebilirsiniz göbeğiniz cj5 teki gibi direksiyona yapışmaz,üzerinde hard top ı varsa süperdir içi kışın sıcacıktır içeriye su almaz içeriye yol sesi ve rüzgar sesi almaz uzun yolculuklarda cj5 e göre çok daha rahat kullanımı vardır yolda cj5 gibi hoplayıp zıplamaz kesinlikle cj7 derim jeep e merak saldığim toy yıllarında ilk önce cj5 aldım bir sene zar zor kullandıktan sonra orjinal bir cj7 aldım 20 yıldan beri severek biniyorum.

Boyum 1.91 ve kilomun da 80 olması beni cj 7 ye karar kıldırttı.Araştırdım 1.82 insanlar bile zor sığıyormuş ;D.Yapmış olduğunuz her türlü yorum nedeniyle çok teşekkür ederim

Birde yazmayı unuttum.Türkiye de neden cj-7 bu az bulunuyor şahsen bazı sitelere baktım ya satılmış yada yok sayılı anlayacağınız fakat cj 5 ten bir dolu var buda beni isteristemez cj 5 e yönlendiriyor.Fakat bulduğum cj7 yi cj5 e tercih ederim o başka

Yurdışından gelen cj-7 sayısı duyduğum bilgilere göre orjinal 5-6 geçmiyor diye biliyorum...

Diğer cj-7 ler ise cj-6,cj-8 kesme yada cj-5 ten uzatmadır...

Sanki orkun abinin garajında okumuştum cj-7 di arazi ve modifiye açısından kullanım olarak en ideal kupa seçilmiş... + Olarak cj-7 den sonra seri olarak wrangler modeli çıkmış yani cj-7 ile aynı kupa boyunda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri