CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yenerh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,032

Etiketler

Ynt: CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri

beatrix' Alıntı:
Yener usta; CJ' ye kendi ince ruhundan o kadar güzel şeyler katmışsınki insan duygulanıyor.... :smiley: ;) :D ;D

Buda benden olsun...! ;) :D ;D ;D ;D

http://www.metacafe.com/watch/3025824/onun_arabas_var/

Valla Yener kardeşimiz sevildiğini bil.. Başka birşey demem.. Klip çok güzel olmuş, eline sağlık Ergün abi.. ;D

çok sağol sevgili kardeşim kılıp çok guzel olmuş emeğine yüreğine sağlık ömrun uzun olsun motem yandı bayadır yokdum yeni gördüm arzular şelalee....

Goruntu(418).jpg

beatrix' Alıntı:
Yener usta; CJ' ye kendi ince ruhundan o kadar güzel şeyler katmışsınki insan duygulanıyor.... :smiley: ;) :D ;D

Buda benden olsun...! ;) :D ;D ;D ;D

http://www.metacafe.com/watch/3025824/onun_arabas_var/

Ergun abi,
süpersin....

Bana yapmadın ya şöyle karizma video....

:smiley: :smiley: :smiley:

- ısuzu 1900 dizel motor
- 4 ileri şanzıman
- arka kilitli def
- jantlar lastıkler,
- direksiyon mercedes
- makas aksamı fort tarnsıt
- fren sistemi dodke (doç)
Hakikaten mühendislik harikası olmuş.. :smiley:
Herşey bi kenara peluş koltuk kılıfları burada birçok arkadaşımızı kıskandıracak.. ;D

ayrıılmaz ikiliydıler abımın ve benımki ama şşartlar öyle gerekd,i biri bursaya biri aydıına transfer oldu, ikisi de benıım dasarılarım, gözumun önune getırıp tasarladıgım, özendi çokdu ama, ne eşlerıı vardı ne benzerlerı bu cııvarlarda, parmakla gösderıılen ayrıılamaz ikiliydiler işde şimdi de gerııye kalan anılar :smiley: :-X

JPEG Image (7974583).jpg

Cj yi İnegölden yeni satın aldım.
Aracın durumu oldukça vahim.
Yavaş yavaş toparlayacağım.
Bu biraz zaman alacak.
Saygılarımla.

kocaman68 kardeş onu toparlamak biraz zor baya dağıtmışlar üzüldüm walla o güzel aracı ne hala getırmişler kıymetını benım gibi bilen olmamış...:(((

Toparlanınca sana mesaj atarım.
Neden bu jeep i tercih ettin dersen tamamen dizel oluşuydu.
kasası oynanmamış,
biraz zaman alacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR