Cj 6 Çok Özel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaozan34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,245

kaozan34

Yeni Üye
ÇOK ÖZEL CJ 6 ÖZENLE DİZAYN EDİLMİŞ HERKESİN İLGİSİNİ ÇEKEN BİR ARAÇ. YENİ HARD TOP JEEP YAZILI ÖN KONSOL JEEP YAZILI ÖN RÜZGARLIK.EMNİYET KEMERLERİ (bozok polyester tarafından ŞU AN YAPILIYOR CUMARTESİ RESİMLER EKLENECEK)HİDROLİK DİREKSİYON ŞAPKALI AKS LAR WAGONER DİFRANSİYEL DANA 44 T176 ŞANZUMAN 4.2 HARİKA KONDİSYONDA ORJİNAL MOTOR ÖZEL KOLTUKLAR 1980 MODEL TURUNCU RENK TÜM ARAZİLER SORUNSUZ AĞIR VE SERİ ARAZİ BİKİNİLİ KAPILARI VAR SİYAH LPG RUHSATA İŞLİ.MP 3 ÇALAR.TÜM ELEKTRİK AKSAMI KUSURSUZ.NATUA JEEP TARAFINDAN ÖZENLE DİZAYN EDİLMİŞ SAVCI JEEP TARAFINDAN TÜM AKSAMLAR YENİLENMİŞ VE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.SİLVERSTONE EXTREME LASTİKLER MAGLES JANTLAR.BUSC BECKER DODİKLER .4İLERİ ŞANZUMAN..WESTNGHOUSE .WARN MARKA 12000LB VİNÇ ŞU AN TAKILI DEĞİL.ÇORUM KALORİFER ,YAN BASAMAKLAR ONLY IN A JEEP LED Lİ .ÇOK ÖZEL ÖN VE ARKA VİNÇ OFFROAD TAMPONLAR.AZDA OLSA PAZARLIK PAYI MEVCUTTUR.ÖN ARKA FREN BALATALARI,ÖN ARKA DEFRANSİYELLER,ÖN ARKA BÜTÜN TEKERLEK BİLYALARI KEÇELERİ,ÖN AKS MAFSALLARI,ÖN ARKA MAKAS BURÇLARI,DEVİRDAİM,KAYIŞLAR,DİREKSİYON AMASÖRÜ,DİREKSİYON KEÇELERİ,MOTOR VE ŞANZUMAN TAKOZLARI,ARAZİ ŞANZUMAN DİŞLİLERİ,MARŞ,MARŞ DİŞLİSİ,MOTOR YAĞI,FİLİTRELER,DEBRİYAJ BALATASI,ARKA STOPLAR,ÖN SİNYAL LAMBALARI,4 YAN SİNYALLER,EKSOZ,JANT,ÖN FAR, VİTES TOPUZLARI,FREN HORTUMLARI,,MOTOR CONTALARI ,.KOMPLE ELDEN GEÇMİŞTİR.22500 TL TABİİKİ VERİLEN EMEK ÇERÇEVESİNDE PAZARLIK YAPILABİLİR.

Etiketler
çok özel

Ynt: Cj 6 Çok Özel

Alana da satanada hayırlı ugurlu olsun. Bol emek ve para harcanmıs Bizede nasip olur insAllah böle bir araç zamanı gelince.

inşallah herkese nasip olur.umarım satışımı gerçekleştiririm.gerçekten emek harcanmıştır.fakat acil nakit ihtiyacı... çok severek emek harcadığım aracı vermek zorundayım olsun yeniden bulup yeniden yapmakda büyük bir keyif..

hayırlı satışlar üstü kapalı fotolarıda olsa daha iyi olurdu

HARD TOP LI GÖREMEDİM BEN MERAK ETTİM BAK ŞİMDİ EN SON NE KADARA BIRAKIR ACABA