slmlar..Trabzondan yazıyorum.Elimde 1980 model orjinal 6 silindirli elektronik ateşlemeli cj6 bulunmakta.yaklaşık 2-3 aydır araçda tam olarak çözemediğim elektrik problemi yaşıyorum..araç yaylaya çıktığında sabahları çalışırken ateşleme yapmıyordu,benzin koklatıp denememizde de aynı sonuçla karşılaştık..distiribitör kaplolarını şase yaptırdığımızda da kıvılcım çakmıyordu..sonra kendiliğinden çalıştı..? daha sonra bobin,distribitör kapağı,buji-buji kablo seti ve terzi makarasını değiştim..fakat sorun yine tekalül etti. daha sonra aynı problem olduğunda motorun elektronik ateşleme beynine vurdum (öylesine) araç her defasında çalıştı-taki bidahaki marş durumuna kadar.çalışınca stop etmiyor..?
sorum bunu neden ilk marş vurmada yapıyor..? elektrikcinin fikrine göre beyin bozuk..bozuksa neden zaman zaman problem çıkar mıyor.? ..araça cj6 beyni bulamadım..burda çıkma cj 5 beyni bulabildim taksam çalıştırır mı uyum problemi olyor mu..? problem beyinse bunların fiyatı nekadar..? bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum şimdiden teş.kürler..
sorum bunu neden ilk marş vurmada yapıyor..? elektrikcinin fikrine göre beyin bozuk..bozuksa neden zaman zaman problem çıkar mıyor.? ..araça cj6 beyni bulamadım..burda çıkma cj 5 beyni bulabildim taksam çalıştırır mı uyum problemi olyor mu..? problem beyinse bunların fiyatı nekadar..? bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum şimdiden teş.kürler..