Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çağdaş BOZTEMİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,496

Çağdaş BOZTEMİR

Hayat cesurlarındır
Yer
KARŞIYAKA
Tanışma bölümüne yazdım fakat burada da okunmasını istedim
Gezenbilir ailesinin önünde saygıyla eğilerek merhaba!
Çağdaş Boztemir,yaş-38,evli,2 çocuk,İzmir Atatürk Lisesi,9 Eylül Denizcilik Fakültesi,serbest meslek(perakende ve toptan elektronik,b.eşya,tekstil,hayvancılık )KARŞIYAKA-İzmir
Daha evvelde; anıların,tekniğin,adreslerin,tecrübenin,nerede-nasıl'ın tartışıldığı paylaşıldığı birçok sitede çok vakit geçirdim.Diğer sitelerinde formatı aynen gezenbilir gibi idi ama buradaki "paylaşım şekili" "ciddiyet"ve "yazı dili"hepsinden ayrı.Gezenbilir'e her girdiğimde konu ile aradığımı bulamasam bile(ki bunun olması imkansız gibi birşey) yazıların arasında dolaşırken az evvel yazdığım üç özellik ayrı bir eyif veriyor insana emeği geçen mesaj atan herkesi saygıyla selamlıyorum.
Gece yanımda davul çalsanız uyanmam ama racing motor sesine 17.kattan uyanırım...amaaa evlenip çocuk sahibide olunca 2 tekerle yolları ayırdık.Racing motor kullanınca herşey yavaş geliyor insana bari mecburen yavaş yapılan birşeyler yapayım dedim ve aranızdayım.Off road!:smiley:Yakın arkadaşım ve kayınbiraderiminde baskısı ile off road'a başladık...
Teknik ve Garaj bölümünü ezberledikten sonra daha evvelde amerikan kullandığım için Jeep Cj 8 aldım,bilmesenizde Cj 5,Defender,Lada,Disco,vs... sahiplerinin benim için verilmiş" gizli kararı" bu oldu.Gizli karar diyorum çünkü o kadar çok ve dikkatli okudumki yazdıklarınızı kafamda cj 8 şekillendi.Bunu siz yaptınız,bakalım iyi mi ettiniz:smiley:)
Profesyonelce hazırlanmış; Kurucularına teşşekkürler,
Çok emek harcanmış,ama gizli kalmamış; Özellikle garaj bölümünde uzun ve detaylı anlatımlarıyla anlatan üyelere teşekkürler,
Araştırılmış ,uygulanmış, yetmemiş tekrar tekrar denenmiş; Teknik bölümde defalarca sorulduğu halde "herşeye" bıkmadan cevap veren tüm deneyimlerini içtenlikle paylaşan üye arkadaşlara teşekkürler.

[attachment=1]

[attachment=2]

17062010189.jpg

cagdas korea1.jpg

Etiketler

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:smiley: Teşekkür yazısı

hayırlıugurlu olsun aramıza hoşgeldiniz en isabetli karar ben bu kararı tecrube ederek cj5 den başlayarak aldım
kamp gezilerinde beni isyan ettirdi 1 küçük tüp koyacak yerimin kalmadıgını bilirim:smiley:
yollarımızı ayırmak zorunda kaldım ve beninm cj sonoyuncagım cj6. yapdık uzattık kısalttık 8 ay sürdü inşaat şindi sefasını sütmekdeyim 1 kamyon ekipmanım var içinde geziye giderken evden 1 kendimi alıyom
4 kişi rahatlıkla otura biliyor salon salomaj buzdolabım var rahatlık battı içi yetmedi üst kata kaçak kat çıkdım alet çantası benzin bidonları kazma kürek ve son olarak 1 2 haftayakadar tavan çadırı hazırlanıyor onu monte edecez 1 karavan edasında jeep olacak daha ne olsun garajdan incelemissinizdir benim makineyi hazır puroje kopyalayın olsun bitsin kolay gelsin
bol çamurlu günler

hayırlıugurlu olsun aramıza hoşgeldiniz en isabetli karar ben bu kararı tecrube ederek cj5 den başlayarak aldım
kamp gezilerinde beni isyan ettirdi 1 küçük tüp koyacak yerimin kalmadıgını bilirim:smiley:
yollarımızı ayırmak zorunda kaldım ve beninm cj sonoyuncagım cj6. yapdık uzattık kısalttık 8 ay sürdü inşaat şindi sefasını sütmekdeyim 1 kamyon ekipmanım var içinde geziye giderken evden 1 kendimi alıyom
4 kişi rahatlıkla otura biliyor salon salomaj buzdolabım var rahatlık battı içi yetmedi üst kata kaçak kat çıkdım alet çantası benzin bidonları kazma kürek ve son olarak 1 2 haftayakadar tavan çadırı hazırlanıyor onu monte edecez 1 karavan edasında jeep olacak daha ne olsun garajdan incelemissinizdir benim makineyi hazır puroje kopyalayın olsun bitsin kolay gelsin
bol çamurlu günler

Teşekkür ederim,dediğim gibi sizlerin tecrübelerinin sonucunda cj8 aldım,bir manada hazıra kondum yani:smiley:
Garaj bölümünün çoğunu okudum fakat hatırlayamadım,sizin konu başlığınız neydi?

hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin. fotolardan belli olmuyor, aracinizda on tekerlerde dualmatik de denilen (hub) porya kilidi ar mi acaba?

chala' Alıntı:
hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin. fotolardan belli olmuyor, aracinizda on tekerlerde dualmatik de denilen (hub) porya kilidi ar mi acaba?

Evet hub var.Plastikten 2 ve 4 yazıyor ama markası yazmıyor üzerinde.

merhabalar,öncelikle hoş geldiniz,aracınız çok güzel kazasız,iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Allah nazardan korusun diyeyim.. :smiley:

necil' Alıntı:
merhabalar,öncelikle hoş geldiniz,aracınız çok güzel kazasız,iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Allah nazardan korusun diyeyim.. :smiley:

Teşekkür ederim.
Fotograftaki sizin aracınız ise bir iki şey soracağım.
(2006 freelander var bende)

Çağdaş BOZTEMİR' Alıntı:
Teşekkür ederim.
Fotograftaki sizin aracınız ise bir iki şey soracağım.
(2006 freelander var bende)

fotograftaki araç benim değil ama benimde yedekte duran 2000 1.8 benzinli aracım var,piyasada çok tutulmıyan bir model benimki 2002 den sonrası daha elle tutulur oldu ,yardım edebilirsem ne mutlu ,sorunuzu bekleyeceğim, :smiley:

necil' Alıntı:
fotograftaki araç benim değil ama benimde yedekte duran 2000 1.8 benzinli aracım var,piyasada çok tutulmıyan bir model benimki 2002 den sonrası daha elle tutulur oldu ,yardım edebilirsem ne mutlu ,sorunuzu bekleyeceğim, :smiley:
[/quote

Aracı off road için kullanmıyorum ama geçende denk geldi,piknikte bir aracımızı batırdık, onu çekerken bende battım.Bunun gibi durumlar için...
-Freelender'ın eksoz sorunu çözülür mü?
-Traction control'un devreye girmesini manual yapma olanağı var mı?

aracınız hayırlı olsun Çağdaş Bey. Kazasız belasız bol çamurlu günler dilerim

Çağdaş BOZTEMİR' Alıntı:
Evet hub var.Plastikten 2 ve 4 yazıyor ama markası yazmıyor üzerinde.

bu soruyu sorma nedenim, 1998 yilinda benim cj 5 ile gezerken hub larin farkina varmis, ne sacma is, yani araziye almak icin aractan inmek mi gerekiyor diye isyan etmistiniz. sizde o zaman alfa romeo vardi ve cj ile gezmek icin takas ediyordunuz.

cagdas beni hatirlamadin mi birader?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri