cj 8 cakma motor nasıl anlasılır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sozinho Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,132

sozinho

Yeni Üye
herkeze merhabalar ben frumda yeniyim isim ali süper yardımcı sohbetler var cj 8 alacagım düsünüyorum yarın bakmaya gitcem yanlız kafamda bir soru ?
almayı düsündügüm arabanın motorunun bir yerde çaktırıldıgı söylendi almadan önce çakma olup olmadıgını nasıl ögrenirim yardımcı olursanız 1 kişi daha cj 8 sahibi olacak:smiley: şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: cj 8 cakma motor nasıl anlasılır

merhabalar hoşgeldiniz öncelikle soruyu tam olarak sorarsanız size yadımcı olabilirim çakma derken motor numarasımı yoksa orjinal olmayan motor mu ? acıklarsanız yardımcı olabiliriz saygılar

simdi denilen bir sehire götürülüp motor çaktırıldı dendi motoru degiştirtmis

değiştirilmişse yasal yollamı değiştirilmiş eger yasal değilse bile hiç bulaşmayın araç nekadar iyi olursa olsun

şimdi bu iki sahısta da jc 8 var birisi digerine o sekilde söylüyor araba sahibi yaptıgı masrafları anlattı ona gore degismemiş yürür aksamı yeni yaptırmış digerinin lafıda aklıma takıldı peki kontrol ettirebilcek yer yokmu neresinden anlasılır yada ben tamamen vazmı geceyım degismis olasılıgından dolayı

neresinden anlarsın valla o senin motor bilğine bakar :smiley: 6 silindir olması lazım 4.2 veya 4.6L motorlar orjinalleridir?

sen nerelisin ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler